14 opmerkelijke uitspraken van bekende schurken

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Laatste update:

1

De baron Paul van Gorcum

9. Vieze geluid wat Hannibal maakte

Tja, hoe moet je dit vieze geluid omschrijven? Slurpen? In ieder geval deed Hannibal ons hiermee enorm schrikken. Clarice was ontzettend bang en terecht!

10. “Norma(n) Bates, de slasher sound”

Het hakmes van Norma)n) Bates heeft jarenlang een grote rol gespeeld in de filmindustrie. Met dat ene geluid is onmogelijke geworden om Psycho te vergeten. Ditzelfde heb je trouwens ook met het Jaws deuntje. Die vergeet je ook nooit meer, of wel?

11. “They all float down here”

Clowns zijn eng. Die gedachte is een heel normale als je It ooit hebt gezien. Die tanden zijn echt eng! Ballonnen zijn ook niet meer hetzelfde.

12. “I am your number one fan”

Wie zei dit ook alweer? Weet je nog hoe populair Stephen King was? Naast It had hij meer filmhits en één daarvan was Misery. Wat als jij je grootste fan ontmoet? Ren jij dan gillend weg? Snel, zolang dit nog kan…

13. “Take over the world…”

Pinky and the Brain zijn moedige lab rats, waarvan eentje toevallig een Australisch accent heeft. Geen idee wie dat heeft bedacht, maar het past prima bij de mopperende, zeurende Brain. De één was vrolijk en oliedom, de ander chagrijnig en hoogbegaafd. Ze hadden maar één doel.

14. “Off with her head!”

Schurken zijn vaak veeleisend en schreeuwen veel. De Queen of Hearts heeft beide goed onder de knie. Als je iets deed wat haar niet beviel, dan was ging simpelweg je hoofd eraf. Wat een lugubere oplossing! Misschien moet ze wat anger management trainingen volgen? Helaas komt dat voor veel slachtoffers te laat…

Jouw favoriete schurken-uitspraak?

Deze schurken vergeten wij niet. Hun uitspraken of geluiden die zij maakten zijn daar te bijzonder voor. Ken jij er nog meer? Deel ze dan met ons in een reactie onderin.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “14 opmerkelijke uitspraken van bekende schurken”

Plaats een reactie

Share to...