10 dingen, die je ouders vroeger deden en jij als puber mega irritant vond!

We hebben allemaal in de pubertijd gezeten en dat was natuurlijk een toptijd, toch? Alhoewel… Maar goed, je ouders hebben toen dingen gedaan die je als puber zeker niet kon waarderen. Zeker niet. Waar bemoeiden ze zich mee? Waarom deden ze dat? Wat ging het ze aan? Wij hebben een aantal van deze dingen voor je op een rij gezet.

1. Vragen hoe het op school was

Je kwam net thuis uit de gruwelijk hel die school heet en had het laatste uur ook nog die belachelijk vervelende en saaie docent. Deze vraag wilde je niet horen. Gewoon niet. Je was net bezig met te chillen, ontspannen en manieren te bedenken om geen huiswerk te maken. Komt je vader of moeder ook nog met zo’n vraag, GA WEG!

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

2. Amicaal zwaaien als ze je zien staan met vrienden

Natuurlijk wil je niet geassocieerd worden met je ouders in het openbaar en al helemaal niet als je met vrienden staat. Een vader of moeder die dan heel enthousiast zwaait en zegt dat je je lunch vergeten bent kun je je niet bij hebben. Gewoon niet. Maaaaahaaaaaaaaam!

3. Als een vriend of vriendin thuis komt, in het gesprek mengen

Net als jij en een vriend of vriendin op bezoek had, dat één van je ouders zich even met het gesprek komt bemoeien of vertellen hoe ontzettend leuk die saaie film is waar jullie zeker niet naartoe willen. We moeten nu echt verder hoor, anders krijgen we het huiswerk niet af.

4. Vragen of je mee wil helpen met….

Meehelpen? Je denkt toch niet dat ik daar tijd, zin, behoefte of iets anders voor heb. Weet je wel hoeveel huiswerk ik heb? Hoe druk het is? Wie er allemaal op me wacht op MSN? Je denkt toch niet dat ik ook maar één bord van de tafel naar het aanrecht wil brengen, wie denk je wel niet dat je bent…

Deze inhoud wordt niet getoond. Klik hier om al onze content te tonen door onze cookies te accepteren

5. Proberen grappig te doen

Als je ouders grappen maakten, waren die per definitie al niet leuk. Als ze dan ook nog eens grappen maakte net nadat ze je gevraagd hadden of je de tafel af kon ruimen, dan was het klaar en werd de weg naar je kamer ingezet.

We hebben nog 5 puber-ergernissen voor je op de volgende pagina! Wat dacht je van het thuiskomen…? (zie #7)

Redactie

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo