disney films quiz

Via: Disney (capture)

Denk jij thuis te zijn in de Disneyklassiekers, dan is dit je kans om het eens goed te testen! Hoeveel Disney films wist jij er juist te raden?

Disney films

Disneyfilms zijn een geval apart! Geweldig om er helemaal in op te gaan, ook al zijn het (buiten)’gewoon’ tekenfilms! Waarschijnlijk heb je deze meeste van onderstaande films al eens voorbij zien komen (en wellicht zelfs meer dan één keer), maar kun je ze ook benoemen aan de hand van een cryptische omschrijving?

Disney films overzicht
Via: Disney (covers)

Hieronder hebben een lijstje van 10 Disney films, allen omschreven door enkele emoticons! Bij sommige van onderstaande klassiekers, lukt het je waarschijnlijk onmiddellijk om de desbetreffende titel te raden, maar bij andere zul je iets langer moeten nadenken. Hoeveel wist jij er uiteindelijk? Laat het weten in de comments onderin!

QUIZ: raad de Disney film!

Ben jij die Disney-kenner?

En hoeveel wist jij er? Zitten die Disney-klassiekers er ingebakken bij jou? Laat je score weten in een reactie onderin en vergeet het niet te delen met je vrienden!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

5 gedachten over “Quiz | Weet jij om welke 10 Disney films het hier gaat?”

  1. sorry hoor maar ik versta wat anders onder klassiekers…. geen cars, nemo, frozen en rapunzel dit zijn geen klassiekers…. klassiekers zijn de oudste films zoals sneeuwwitje en Doornroosje assepoester mulan tarzan en jungle book een zo Kahn ik nog even doorgaan….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer