Quiz | Weet jij om welke 10 Disney films het hier gaat?

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

5

Door

Ruud Caris

Laatste update:

5

disney films quiz

Denk jij thuis te zijn in de Disneyklassiekers, dan is dit je kans om het eens goed te testen! Hoeveel Disney films wist jij er juist te raden?

Disney films

Disneyfilms zijn een geval apart! Geweldig om er helemaal in op te gaan, ook al zijn het (buiten)’gewoon’ tekenfilms! Waarschijnlijk heb je deze meeste van onderstaande films al eens voorbij zien komen (en wellicht zelfs meer dan één keer), maar kun je ze ook benoemen aan de hand van een cryptische omschrijving?

Disney films overzicht
Via: Disney (covers)

Hieronder hebben een lijstje van 10 Disney films, allen omschreven door enkele emoticons! Bij sommige van onderstaande klassiekers, lukt het je waarschijnlijk onmiddellijk om de desbetreffende titel te raden, maar bij andere zul je iets langer moeten nadenken. Hoeveel wist jij er uiteindelijk? Laat het weten in de comments onderin!

QUIZ: raad de Disney film!

Ben jij die Disney-kenner?

En hoeveel wist jij er? Zitten die Disney-klassiekers er ingebakken bij jou? Laat je score weten in een reactie onderin en vergeet het niet te delen met je vrienden!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

5 gedachten over “Quiz | Weet jij om welke 10 Disney films het hier gaat?”

  1. sorry hoor maar ik versta wat anders onder klassiekers…. geen cars, nemo, frozen en rapunzel dit zijn geen klassiekers…. klassiekers zijn de oudste films zoals sneeuwwitje en Doornroosje assepoester mulan tarzan en jungle book een zo Kahn ik nog even doorgaan….

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...