Een potje Risk: dit waren de 17 meest typerende momenten

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Laatste update:

1

13. Houston, we have a problem…

Het spel was nog in volle gang (en spannend), maar de ‘speltafel’ moest worden vrijgemaakt voor het avondeten. Wat een ellende, maar je moest verhuizen! Wie heeft het beste evenwicht?

Via giphy.com

14. Het gaat al snel een richting uit

Vaak was het al na een half uurtje duidelijk wie er aan de winnende hand was… Voor de minder fortuinlijke was dit erg vervelend; je moest doorspelen, ook al wist je dat ooit ten onder zou gaan! Eigenlijk was je gewoon aan het wachten, totdat de winnaar zijn aanvalsronde zou inzetten…

Via giphy.com

15. Tot die tijd…

…zat je er gewoon zo bij:

Risk bordspel spelen vroeger verliezer
Via: flickr.com | Andrea Allen, CC

16. Het einde

Na het inzetten, zag het bord er dan ongeveer zo uit:

17. Nabespreking!

Ook dat kon er nog stevig aan toe gaan! Iedereen wilde nog even zijn/haar gelijk hebben in de juiste Risk-strategie… “Als ik die ene strijd daar had gewonnen, dan…”

One on One
Via: flickr.com | Tom Hammond

Jouw leukste herinnering?

Welke van deze 17 Risk-momenten is voor jou het meest typerende? Of hebben we nog een belangrijk punt over het hoofd gezien? Laat het weten in een reactie onderin! Vergeet dit artikel niet te delen met je Risk-maatjes!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Een potje Risk: dit waren de 17 meest typerende momenten”

Plaats een reactie

Share to...