Deze speelgoed-hamster verandert de sfeer in 3 seconden

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Door

Ruud Caris

Laatste update:

1

speelgoed hamster baby

Knuffeltjes kunnen zo leuk zijn, helemaal een speelgoed-hamster! Toch weet deze hamster de sfeer goed te verzieken…

Onschuldig knuffeldiertje…

Heerlijk, die nostalgische tijd dat je zelf nog bezig was met speeltjes en knuffels. Geen zorgen en alleen maar lachen. Baby’s en knuffeltjes… ze gaan perfect samen zou je dus zeggen! Toch hoeft dat niet altijd het geval te zijn. De kleine man in onderstaande video wordt helemaal vrolijk van z’n speelgoed-hamster, totdat deze hem begint te imiteren… en z’n knuffel ziet er lief en onschuldig uit!

pratende hamster knuffel
Via: bol.com

Jongetje schrikt van hamster

Deze video is niet voor niets al vele jaren geleden tot klassieker gebombardeerd. Als de hamster een plotse beweging maakt, is het eigenlijk al gedaan met de pret. Toch houdt het daar niet bij op. Hoewel het mannetje natuurlijk (eventjes) ietwat zielig is, zijn z’n intense reacties wel ronduit hilarisch! Wordt ie sterk van!

Hamster verziekt de sfeer (tip: geluid AAN!)

Een huilwedstrijd tussen hamster en meisje

In de video hieronder lijkt er wel een huilwedstrijd gaande. De hamster imiteert het geluid van het meisje en het gehuil wordt steeds heftiger. Eén ding is zeker: deze knuffel is niet het favoriete speelgoed van het meisje…

Honden en pratende hamsters

Ervan uitgaande dat het beste ventje er geen trauma’s aan heeft opgelopen, is het hilarisch om te zien! De opbouw klopt helemaal en je ziet de sfeer in luttele seconden omslaan. Hopelijk hebben zijn ouders / verzorgers adequaat gereageerd en kan hij er inmiddels ook om lachen. Ook honden hebben het blijkbaar niet gemakkelijk met de evil hamster:

Pratende hamster kopen

De betreffende hamster is nog steeds verkrijgbaar. In allerlei verschillende kleuren en formaten. Gelukkig levert de knuffel bij de meeste kinderen juist plezier op!

knuffel hamster praten spreken
Via: bol.com

Had jij vroeger een knuffel waarvan je moest huilen of zelfs een beetje bang was? Laat in een reactie weten om welke knuffel het ging!

Lees ook


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Deze speelgoed-hamster verandert de sfeer in 3 seconden”

  1. Ik kreeg een pop als je haar omdraaide riep de pop mammmaaaa ik huilde tranen met tuiten en wilde de pop niet meer mijn ouders haalde het apparaatje uit de buik van de pop toen wilde ik de pop wel een paar dagen later liep ik wel rond met dat apparaatje wat het mamma geluid maakte maar zodra het weer in de pop ging was ik bang ? en ging huilen

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...