Screenshot YouTube

Steve Urkel is een iconische TV-held. Wij gingen voor je naar hem op zoek, en laten je weten hoe het nu met hem gaat!

Er zijn van die iconische TV-helden die je niet meer weg krijgt uit je geheugen. ‘Steve Urkel’ van Family Matters is er precies zo één. Het zinnetje: “Did I do thaaaaaatttt?” is voor velen nog steeds erg herkenbaar.

Via giphy.com

Steve Urkel in Family Matters

Family Matters is een populaire serie die zijn oorsprong vindt in 1989. In de loop van het eerste seizoen maakte het publiek en de kijkers kennis met Steve Urkel, die voluit in de serie ‘Steven Quincy Urkel’ heet.

Deze ‘ubernerd‘ staat vooral bekend om zijn knullige acties en het bekende zinnetje: “Did I do thaaaaaatttt?“.

Steve Urkel televisie serie Family Matters
Via: youtube.com (capture) | Jibb’s Compilations

Na in totaal negen seizoenen werd het voor gezien gehouden, maar Steve Urkel leeft voor in de gedachten van velen. Daarom vonden we het ook extra leuk om uit te zoeken hoe het met onze favoriete nerd van vroeger gaat.

Wist je dat…

  • Het was initieel niet de bedoeling dat Steve Urkel een grote rol zou krijgen, maar door de enthousiaste reacties werd hij de bekendste speler van Family Matters
  • Hij jaren later niet meer herinnert wilde worden aan zijn tijd als Steve Urkel?
  • Met 215 afleveringen is het één van de langstlopende series in Amerika

Herinneringen ophalen

Alle ‘Did I do that’s’ van Steve Urkel achter elkaar…

En herken je de intro nog?

Hoe is het nu met Steve Urkel (Jaleel White)?

Nu ben je natuurlijk benieuwd, is hij nog steeds een nerd? Hoe ziet hij er nu uit en wat heeft hij nog allemaal gedaan? Wij hebben het voor je uitgezocht! Je ziet het op de volgende pagina.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer