Via: youtube.com (capture) | De Boze Heks

Ze woonde in het duistere bos en alle dieren waren bang voor haar. De boze heks was oprecht eng. Bekijk het zelf!

Verhalen van de boze heks…

Als ze weer eens boos was, toverde ze iedereen om die op haar weg kwam! De boze heks was niet iemand die je dan wilde tegenkomen. De eekhoorn veranderde in een dennenappel en de oude pad in een molshoop, of alle stekels van de egel zaten opeens in de knoop.

Gelukkig toverde ze ook weer iedereen terug, als ze weer ‘bij zinnen’ was!

Verhalen van de boze Heks
Via: Verhalen van de boze heks (capture)

De serie is gebaseerd op de boeken van Hanna Kraan, welke vaak genomineerd zijn voor prijzen. In de serie, die te zien was op Villa Achterwerk, schittert de geweldige en herkenbare stem van Loes Luca als verteller!

Intro Verhalen van de boze heks

Door deze intro te beluisteren, ben je weer helemaal een kind dat op de bank televisie kijkt.

Verhalen van de boze heks op DVD

De verhalen zijn (naast in boekvorm) ook op DVD te verkrijgen. De serie heeft in 1997 een Gouden Beeld in de categorie ‘jeugd fictie’ gewonnen.

Via lastdodo.com

Jouw herinneringen aan Verhalen van de boze heks?

Ken jij deze serie nog van vroeger? Wat vond jij er vroeger van en wat vond je het leukste? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer