Bananasplit ralph inbar

Via: youtube.com (capture) | Bananasplit

4. Willibrord Frequin

Een heel leuke uitzending van Bananasplit was die met Willibrord. De man die zich over het algemeen vrij rap opwindt, werd dit keer even flink in de zeik genomen. Dag auto!

5. Meekijken met je eigen video

Weet je nog dat degene die in de maling werd genomen altijd mee kon kijken. Je zag deze persoon zelfs links in beeld in een vierkant vlak vol met schaamte zitten. 

John de Wolf Bananasplit
Via: youtube.com (capture) | Bananasplit

6. 22 jaar lang presenteren

22 jaar lang heeft Ralph Inbar Bananasplit gepresenteerd. Begonnen in 1980 en volgehouden tot 2020. Hierna werd hij kort opgevolgd door Ed van Kan.

7. De TROS

Bananasplit werd uitgezonden op één van de bekendste zenders van vroeger: De TROS. Later nog is hier bijvoorbeeld ook het legendarische Love Letters op uitgezonden.

8. Ruth Jacott

Kan jij je de aflevering met Ruth Jacott nog herinneren? Tijdens de uitzending werd haar Songfestival nummer een dag na het uitkomen hiervan, door een onbekende zangeres gezongen. Gepikeerd dat ze was. 

9. John de Wolf en Regi Blinker

Feyenoord fans kunnen ongetwijfeld de aflevering met Regi Blinker en John de Wolf nog wel herinneren. Zij zouden een opname voor een Amerikaanse reclame moeten doen. Echter kreeg Blinker wel erg veel make-up op.

10. Het meisje met de kluis

Een andere legendarische show is de show met een klein meisje dat plotseling een kluis kraakt. Een man is ervan overtuigd dat een grote kluis niet open kan en legt dit dan ook zelfverzekerd uit. Totdat het dus even anders loopt.

11. Even Apeldoorn Bellen

Kan je je nog herinneren dat Ralph Inbar ook nog in een reclame heeft gespeeld. Uiteraard in eentje van Even Apeldoor bellen. Hoe kan het ook anders.

Wat is jouw favoriete herinnering?

We hopen dat je weer met veel plezier het artikel hebt gelezen. De filmpjes hebben je ongetwijfeld aan het lachen gebracht en mooie herinneringen zijn opgehaald. Bedankt voor het lezen. Deel je hem even met je vrienden en vriendinnen van vroeger of laat een reactie achter met jouw favoriete herinnering.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer