Via: youtube.com (capture) | Thomas Thorpe

The Simpsons moeten we waarschijnlijk niet meer aan jullie voorstellen. Met Marge, Homer, Bart, Lisa en Maggie in de hoofdrollen versieren ze al sinds 1989 de beeldbuizen van onze televisies. Maar wist je dat er in die periode ook al heel wat beroemde personen een rol hebben gespeeld in The Simpsons? We sommen er enkele voor jullie op en we zijn eveneens benieuwd of jullie alle leden van The Rolling Stones zullen herkennen …

1. Donald Trump

Laten we beginnen bij de hype van dit moment. President Donald Trump verscheen in 2000 al in de serie. Meer bepaald op 19 maart van datzelfde jaar in de aflevering ‘Bart to the Future’ waarin Bart Simpson enkele jaren vooruit gekatapulteerd wordt. Daarin kunnen we zien hoe Lisa Simpson Amerika moet redden van de ondergang na het presidentschap van … Sir Trump.

Er gaat ook een video rond, waar Trump in 2015 op PRECIES dezelfde wijze een roltrap afgaat als bij de Simpsons in 2000. Dit is echter fake news! Beide filmpjes komen namelijk uit 2015, waarbij de echte scene is nagespeeld.

Via imgur.com

2. Barack Obama

Voor Trump over de Verenigde Staten heerste, was er uiteraard de 44ste president van Amerika, namelijk Barack Obama. Wanneer de Simpson familie een black-out hadden vroeg Bart aan Marge of Barack Obama wist dat een DVD energie nodig heeft om te kunnen functioneren. Daarop volgde dat Marge in training ging bij Drederick Tatum (tattoo artiest) die een tattoo heeft van Obama op zijn borstkas. De artiest daagt Marge uit een boks te geven op Mister Obama.

Ook zijn vrouw Michelle Obama maakt op een bepaald moment haar intrede.

Via: youtube.com (capture) | ToDoGratisOnlineBlog

Genoeg over Presidenten en over naar de muziek.

3. Elton John was er ook!

Ook (Sir) Elton John maakte zijn opwachting in de grappige tekenfilmserie. Hij krijgt meteen een mooi onthaal, zoals je kan zien!

4. Katy Perry in “Fight Before Christmass”

In de achtste episode van het twintigste seizoen komt Katy Perry in hoogsteigen persoon naar The Simpsons. De aflevering zag het daglicht op 5 december 2010 en bevat 4 droom scenario’s die plaatsvinden tijdens Kerstmis. Tijdens één van die scenario’s worden The Simpsons poppetjes in een theater waar Katy Perry de hoofdrol in speelt.

Via: youtube.com (capture) | UberAngus2008

5. Chris Martin in “Million Dollar Maybe”

Tijdens de elfde episode van het 21ste seizoen wint Homer 1 miljoen dollar met de loterij. Hoewel Homer aanvankelijk aanwezig moest zijn op een huwelijksreceptie weet hij op een perfecte manier zijn gezin te entertainen door allemaal leuke cadeau’s te kopen. Hij hoopt op die manier Marge te doen vergeten dat hij zich niet aan zijn afspraak had gehouden van de receptie. Kort daarna boekt Homer een concert van Coldplay voor hem alleen in een lege zaal, meezingen met de band ziet hij echter minder zitten ..

Had ik 1 miljoen wat zou jij dan doen? Een feestje bouwen of je geld op doen…

6. The Ramones in “Rosebud”

Als we een beetje meer terugkeren in de tijd dan komen we aan bij de vierde episode van het vijfde seizoen getiteld “Rosebud“. In een eerder verleden wordt verteld hoe Mr. Burns zijn knuffel Bobo verloor in een dramatisch ongeluk. Omdat het zijn verjaardag is, en Homer zijn baas wil vrijstellen van alle kwaaltjes, besluit de goede gele man om een feestje te organiseren. Uiteraard mogen The Ramones “Hey Ho Let’s Go” hierbij niet ontbreken.

Via: youtube.com (capture) | Thomas Thorpe

We zijn er nog niet! Lees verder op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer