K3 Heyah Mama clip

Via: K3 - Heyah Mama (capture)

Een Chinese boyband heeft schaamteloos een nummer gebruikt van K3. De hit uit 1999, Heyah Mama, is volledig overgenomen door de Chinese heren.

De oude K3

K3 is natuurlijk niet lang geleden gewisseld, maar waarschijnlijk kent iedereen de oude K3 nog wel! Maar liefst 17 jaar (!) hebben zij de kinderen (en hun vaders) in België en Nederland blij gemaakt!

K3 band optreden
Via: Wikimedia Commons | Theo Hendriks, CC

In die tijd gebeurt er natuurlijk een hele hoop, maar onderstaande is misschien nog wel het meest bizarre verhaal!

K3 plagiaat: Heyah Mama

Uiteraard is dit niet toegestaan en inmiddels heeft Studio 100 er ook al voor gezorgd dat het nummer offline is gehaald. Het geheel speelde al in augustus 2015, waarbij Miguel Wiels, de componist van het liedje, de ontdekking deed.

K3 vroeger band
Via: K3 – Heyah Mama (capture)

Deze onderstaande plagiaat-video zwerft wel nog over internet en daar kunnen wij van dan weer van ‘genieten’, zie onderstaand:

Om toch nog even goed te kunnen vergelijken, is hier ook nog de echte ORIGINELE versie, vrij van Chinese copycats:

Het blijft hilarisch om te zien. Het bevestigt maar weer dat Chinezen erg goed zijn in het namaken van andermans werk, al dan niet met toestemming!

Gelukkig doet K3 het toch een stukje beter, dus hoeven ze niet bang te zijn om fans te verliezen aan hun Chinese concurrenten…

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer