Disney slechte domme beslissingen

Via: Disney (capture)

We zijn allemaal bekend met de personages in de Disneyfilms. We houden van ze. Maar soms doen ze wel… nou ja… domme dingen.

Disney films

Wat zijn nou echt domme beslissingen geweest van de Disneypersonages waar we zo van houden? We hebben het op een rij gezet voor je!

Disneypersonages
Via: youtube.com (capture) | Disney NL

1. Simba gaat naar het olifantenkerkhof

Simba in De Leeuwenkoning vindt het wel een interessant idee om eens te kijken bij het olifantenkerkhof. Stiekem gaat hij hier met Nala heen. En dan komen de hyena’s!

2. Jafar wilde een geest worden

Jafar in Aladdin droomt van macht en wanneer hij de geest uit de lamp in bezit krijgt, wenst hij om zelf een geest te worden, omdat hij dan alles voor elkaar kan krijgen. Niet slim, want dat zorgt ervoor dat hij zelf opgesloten raakt in een lamp!

Via: giphy.com

3. Sneeuwwitje pakt de appel

Wanneer Sneeuwwitje op de vlucht is voor haar boze stiefmoeder, komt ze in het huisje van de zeven dwergen terecht. Ze is helemaal alleen, wanneer er een lelijke, oude heks komt.

Heks Sneeuwwitje disney tekenfilm
Via: Sneeuwwitje (capture)

Deze stelt wat vreemde, dubieuze vragen. Daarna biedt ze Sneeuwwitje een appel aan. En Sneeuwwitje accepteert het… We weten allemaal hoe dat afloopt.

Disney pinsessen echt haar Sneeuwwitje
Via: Sneeuwwitje (capture)

4. De Aristokatten spelen treintje

Boven het water, op een gevaarlijke brug, spelen de drie kittens van Aristokatten treintje. Niet de beste plek om spelletjes te spelen…

5. Beest wijst de oude dame af

Een knappe prins wijst op een dag een oude dame af, die onderdak zoekt om te schuilen voor de regel. Geen goed besluit voor het beest van Belle en het Beest, want ze is eigenlijk een tovenares en ze betovert de prins tot een beest.

Via: giphy.com

6. Marlin luisterde niet naar Dory

Dory uit Finding Nemo lijkt gestoord, en daardoor is het niet gek dat Marlin niet naar haar luistert. Maar of dat zo slim is…

Ook een beetje dom was Dumbo (zie #10). Bekijk de volgende pagina voor meer domme beslissingen van bekende Disneyfiguren!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “12 beslissingen van Disneypersonages die erg dom waren”

  1. In dit rijtje mis ik dan Doornroosje die haar hand uitsteekt naar de spoel van het spinnenwiel, en zich vervolgens prikt en iedereen 100 jaar slaapt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer