Zo gaat het nu met Willemijns kinderen uit Gooische Vrouwen

Gooische vrouwen was een hit op televisie. In deze serie volgen we, hoe kan het ook anders, een gezelschap Gooische vrouwen. Deze populaire dramaserie is inmiddels alweer bijna 12 jaar oud. Wij vonden dit de hoogste tijd om uit te zoeken hoe het nu met Willemijns kinderen gaat!

Gooische Vrouwen

In Gooische vrouwen volgen we vier vrouwen die in ‘t Gooi wonen. In eerste instantie denk je waarschijnlijk dat het leven in ‘t Gooi altijd over rozen gaat, maar niets is minder waar. Mannen die vreemdgaan, fraude, burenruzies, noem maar op!

De serie is ontwikkeld als Nederlandse tegenhanger op Sex and the City of Desperate Housewifes, alleen speelt zich dan alles af in Blaricum. Geld, luxe auto’s, grote huizen zijn de belangrijke zaken in het leven. Ook de kinderen van de ‘Gooische Vrouwen’ zorgden geregeld voor problemen!

De kinderen

Een tijdje geleden zochten we al uit hoe het nu met Vlinder, de dochter van Anouk, gaat.

Via: Gooische Vrouwen | RTL

Nu is het de beurt aan de kinderen van Willemijn. Wij zochten uit hoe het Roderick, Louise en Annabel in het echte leven verging!

Roderick Lodewijkx – toen

Roderick Lodewijkx werd gespeeld door Reinout Scholten van Aschat. Deze acteur is inmiddels alweer 28 jaar oud. Hij was onder andere te zien in Kruistocht in spijkerbroek en Afblijven. Ook schitterde hij in De Heineken Ontvoering, waar hij in 2012 een Gouden Kalf voor won. Hieronder een foto van de jonge Reinout in zijn rol als Roderick:

Via: Gooische Vrouwen | RTL

Hoe gaat het nu?

Zoals we eerder schreven is Reinout inmiddels 28 jaar oud. Hij staat vandaag de dag nog steeds graag in de spotlights. Onlangs is hij nog verschenen in ‘Het leven is vurrukkulluk’ en ‘Capri-Revolution’. Hieronder een foto van de volwassen Reinout:

https://www.instagram.com/p/BnZclvSh1Rd/

Benieuwd hoe het met Louise en Annabel gaat (en uiteraard ook naar de recente foto’s), kijk dan snel op de volgende pagina! Wij zijn in ieder geval onder de indruk!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   Vroegert
   Logo