Hoe gaat het nu met Vlinder uit Gooische Vrouwen?

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Ken je Gooische Vrouwen nog? Deze serie was jarenlang te zien op de RTL en er keken ontiegelijk veel mensen naar deze dramaserie. Wij vroegen ons af hoe het meisje Vlinder er nu 18 jaar later uitziet. We gingen op onderzoek uit en kwamen erachter!

Gooische Vrouwen

In Gooische Vrouwen volgen we – hoe kan het ook anders – het leven van vier vrouwen die in het Gooi wonen. In eerste instantie lijkt het rijkeluisleven over rozen te gaan, maar het is niet altijd feest.

Gooische Vrouwen in huis. Krijg jij ook zo’n zin om met een glas wijn Gooische Vrouwen te bingen? Haal dan nu alle seizoenen in huis!

Vreemdgaande mannen, fraudes, mensen die overlijden en nog veel meer. Hieronder de intro van deze geweldige serie van eigen bodem!

Linda de Mol

Linda de Mol is een van de hoofdrol speelsters en tevens het grote brein achter de serie. De serie is gebaseerd op Amerikaanse series Desperate Housewives en Sex and the City.

In totaal kende Gooische Vrouwen 5 seizoenen en de serie werd tevens uitgezonden in Frankrijk, Duitsland en Bulgarije.

Gooische Vrouwen Seizoen 6: komt er een nieuw seizoen?

Vooralsnog lijkt het erop dat er geen Gooische Vrouwen seizoen 6 komt. We zullen het met de oude seizoenen en films moeten doen! En toegegeven, daar kunnen we van blíjven genieten…

Gooische Vrouwen Linda de Mol
Via: Gooische Vrouwen (capture)

Actrices van Gooische Vrouwen

In deze serie draait het om het leven van de volgende dames:

  • Cheryl – Linda de Mol
  • Claire – Tjitske Reidinga
  • Anouk – Susan Visser
  • Willemijn – Annet Malherbe

Willemijn werd in het vierde seizoen vervangen door Roelien, gespeeld door Lies Vischendijk.

Gooische Vrouwen actrices
Via: Gooische Vrouwen (capture)

Gooische Vrouwen films

Na het grote succes van de serie kwam er nog twee films uit. Hebben jullie de films al gezien? Hieronder de trailer van Gooise Vrouwen 1.

En Gooische Vrouwen 2.

Kinderen van Gooische Vrouwen

Deze vrouwen zijn beste vriendinnen en hebben ieder allemaal hun eigen gezin met kinderen. Zo kennen jullie vast het meisje Vlinder.

Dit is de dochter van Anouk en wordt vaak helemaal gek van al die mannen die over de vloer komen. Anouk is namelijk nogal een mannenverslindster. Vlinder werd gespeeld door Lisa Bouman die toen 9 jaar oud was.

Hoe gaat het nu met Vlinder uit Gooische Vrouwen?
Via: Gooische Vrouwen (capture)

Hoe gaat het nu met Vlinder?

Hoe gaat het nu met Vlinder, oftewel Lisa? Wij gingen op onderzoek uit en kwamen erachter!

Vlinder – Lisa Bouwman

Lisa speelde alle 5 seizoen (+ de twee films) de rol van het meisje Vlinder. Vlinder heeft een soort van haat-liefde relatie met haar moeder, met wie ze tevens in huis woont.

Haar ouders zijn gescheiden en haar vader, met wie ze een erg goede band heeft, ziet ze niet vaak. Hij is namelijk piloot en dus vaak in het buitenland te vinden.

Hoe gaat het nu met Vlinder uit Gooische Vrouwen?
Via: Gooische Vrouwen (capture)

Inmiddels is Lisa Bouwman 27 jaar oud. En naast haar rol als Vlinder heeft ze geen andere acteerklussen gehad. In een interview met Linda zegt ze er het volgende over:

“Ik doe niks meer met acteren, maar ik mis het zeker wel. Ik zou het ooit wel weer willen oppakken, wellicht in combinatie met mijn andere werk. Mocht er ook ooit een nieuwe Gooische Vrouwen-film worden gemaakt, doe ik zeker mee.”

Geplaatst door Lisa Bouman op Woensdag 14 juni 2017

Wat doet Lisa Bouman nu?

Wat is ze dan wel gaan doen? Lisa maakte haar Havo af en is daarna Pedagogiek gaan studeren. Daarbij heeft ze stage gelopen in Leiden en is inmiddels is ze werkzaam als pedagoog bij Avant Sanare.

Hieronder een foto van Lisa. Lijkt nog sprekend, toch?

Geplaatst door Lisa Bouman op Maandag 12 maart 2018

Wij hebben in ieder geval genoten van Lisa als Vlinder en hopen stiekem nog eens wat van haar te mogen zien voor de schermen! Mocht het acteren definitief voorbij blijven, wensen we haar veel succes met haar verdere loopbaan!

Vlinder uit Gooische Vrouwen

Vinden jullie dat ze erg veranderd is? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...