Louise Lodewijkx – toen

Louise Lodewijkx werd gespeeld door Priscilla Knetemann. Ook Priscilla heeft niet stilgezeten… Zo was zij in het verleden te zien in series als SpangaS en Moordvrouw.

Via: Gooische Vrouwen | RTL

Hoe gaat het nu?

Inmiddels is Priscilla Knetemann 25 jaar oud. Momenteel is zij nog steeds actief in de filmwereld. Zo spreekt ze geregeld stemmen in voor tekenfilms en speelt ze ook in het theater, maar verscheen ook onlangs in de film ‘Pestkop’. Hieronder een recente foto van Priscilla. Wat vinden jullie? Is ze erg veranderd?

https://www.instagram.com/p/BhBY7OjhlAy/

Annabel Lodewijkx

Annabel was de jongste van de familie Lodewijkx. Zij werd gespeeld door Dorus Witte. Ook Dorus vervolgde haar acteercarrière na het succes van Gooische Vrouwen. Zo was ook Dorus te zien in SpangaS. Daarnaast schitterde ze ook in de verfilming van het populaire Carry Slee boek Spijt! Hieronder een kiekje van Annabel Lodewijkx:

Via: Gooische Vrouwen | RTL

Hoe gaat het nu?

Inmiddels is de 20-jarige Dorus (vooralsnog) niet meer actief als actrice. Ze werkt sinds kort als Model. Hieronder een foto van de prachtige Dorus. Wow!

 

A post shared by Dorus Witte (@dorussss) on

Wat vonden jullie hiervan? Wie is het meest veranderd? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG je vriendinnen!

Lees ook: Hoe gaat het nu met ‘Vlinder’ uit Gooische Vrouwen?

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer