Hoe gaat het 30 jaar later met Jerry Springer en beveiliger Steve?

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

The Jerry Springer Show

Bij de Jerry Springer show stond iemand voor schut zetten ‘on national tv’ centraal. Maar de show was nooit zo een succes geweest zonder de host Jerry Springer en zijn trouwe kompaan, de beveiliger Steve Wilkos. Hoe zou het nu toch met die 2 gaan? Bestaat de show nog? Of zijn ze beide een andere weg ingeslagen?

The Jerry Springer Show: de ellende van een ander

Een man die eigenlijk een vrouw bleek te zijn, die tevens een relatie heeft met zijn stiefzus, die eigenlijk in het echt een man is. En die man is eigenlijk de moeder van haar dochters kinderen. Snap jij het nog? Nee hé, maar daar ging het bij de Jerry Spinger show niet om.

Er moest worden gevochten, iemand moest een pruik kwijtraken, oorbellen moesten clip-ons zijn want die moesten op dramatische wijze in het publiek worden gesmeten na de ontdekking van het schandaal, iedereen droeg instappers want die moest je woest uit kunnen trappen, het decor moest en zou sneuvelen en de stoelen werden als wapens gebruikt.

Jerry-Springer
Via: Screenshot Jerry Springer show (capture)

Eén ding was zeker bij de Jerry Springer Show

Iedereen wist dat als je uitgenodigd werd als gast voor de Jerry Springer Show, dat je iets naars zou worden meegedeeld. Maar wat? Ging je partner vreemd? Heeft je partner een geheime, bizarre fetisj? Ben je in het echt de zoon van je broer? Het nieuws wat je werd meegedeeld was in ieder geval nooit goed. Je kwam er niet omdat je een miljoen gewonnen had in de loterij. En toch eindigde het soms wel goed. Soort van…

Jerry! Jerry! Jerry!

Goeie ouwe Jerry, inmiddels 77, is pas in juni 2018 met de Jerry Springer Show gestopt. Natuurlijk was de show in de jaren negentig veel populairder dan nu. De jeugd van nu kent hem waarschijnlijk niet. Maar wie van onze generatie kan goeie ouwe Jerry nou vergeten? De politicus, geboren op een metrostation, die de showbizz in ging en een nationale ster werd door andermans ellende flink uit te buiten. Leuk weetje over goeie ouwe Jerry Springer. Ooit was hij burgemeester van Cincinnati!

Jerry-Springer
Via: Screenshot Jerry Springer show (capture)

Radioprogramma van Jerry Springer

Hij moet af en toe hoofdschuddend thuis zittend op de bank, genietend van zijn hervonden politieke ambities, terugdenkend aan zijn show en de gasten die elkaar te lijf zijn gegaan. Zou hij thuis ook graag zo worden toegejuicht? Op 17 januari 2005 is hij gestart met een eigen radioprogramma. Hiermee is hij eind 2006 gestopt, omdat hij het te druk kreeg met andere activiteiten.

Hoe gaat het nu met Jerry Springer

Jerry Springer ziet er inmiddels wel iets ouder uit. Herken jij de andere persoon op de foto? Het antwoord lees je onder de foto!

It was a “Full House” yesterday at iHeartRadio when Jerry ran into Bob Saget!

Geplaatst door The Jerry Springer Show op Woensdag 30 oktober 2019

Als je goed kijkt, zie je dat dit Bob Saget is, had jij ‘m herkend?

Steve! Steve! Steve!

Onze held, de redder in nood, de hunk, de spierbundel, maar ook de grapjas die altijd net even te laat optrad en vechtende gasten de kans gaf om een snelle trap of linkse uit te delen. Steve werd vaak verlegen als hij werd toegejuicht door het publiek maar hij genoot er denk ik toch wel van. Na de show mocht het publiek een boodschap inspreken en bijna alle vrouwelijke gasten lieten een boodschap achter voor Steve! Steve! Steve!

Steve Wilkos Jerry Springer Show
Via: The Jerry Springer Show (capture)

Wie is Steve Wilkos?

Ook Steve maakte voor de Jerry Springer show een carrière switch. Hij is soldaat geweest, zat bij de politie en was professioneel worstelaar. Na de Jerry Springer show is hij enige tijd werkzaam geweest als bodyguard van niemand minder dan Jerry! Jerry! Jerry! die op dat moment razend populair was.

The Steve Wilkos Show

Hordes fans moesten bij hem worden weg gehouden en daar was dan weer die kale reddende engel Steve! Steve! Steve! Steve heeft nog steeds een weelderige haardos en presenteert bovendien nu zijn eigen show: The Steve Wilkos Show. Als je dacht dat de Jerry Springer show maf was, dan moet je Steve zijn programma zien!

Hoe gaat het nu met Steve?

We hebben een recente foto gevonden van Steve. Hij is hier te zien met zijn vrouw Rachelle Consiglio, die uitvoerend product voor Jerry Springer en ook zijn eigen show is. Eerst woonden zij samen in Illinois, maar zijn in 2009 verhuisd naar Darien.

Jerry Springer en Steve Wilkos samen

In 2017 kwamen beide heren weer bij elkaar in een talkshow. Het is leuk en voelt bijna weer als vanouds om te zien hoe Jerry Springer en Steve Wilkos samen waren.

De Jerry Springer show was eigenlijk heel maf, maar wel leuk. Puur leedvermaak. Waar haalden ze die mensen vandaan? Deze tv show valt echt onder de categorie, niet voor kindjes. Maar toch keken wij er als gezin naar.

Hoe zou het trouwens met die gasten gaan? Daar zouden ze een show over moeten maken! Laat gerust een reactie achter met jouw mooie herinneringen aan de Jerry Springer Show!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...