Johnny Bravo serie

Via: Johnny Bravo (capture)

5. Oh Yeah, She wants me

Met enige regelmaat sprak Johnny de legendarische woorden: “Oh Yeah, she wants me”. Iets waar natuurlijk niets van waar was. Johnny geloofde er alleen zelf in.

6. Trixie en het leger

Tijdens een aflevering gaat Johnny op bezoek bij Trixie in het leger. Iets wat Johnny fysiek op het lijf geschreven is. In de praktijk werkt het echter net niet helemaal naar wens. Johnny laat het afweten en je raadt het al… alles gaat mis.

Johnny Bravo leger

7. Terug naar mama

In meerdere afleveringen komt Johnny weer zonder succes terug bij mama. Iemand waar hij zielsveel van houdt en iemand die hem altijd steunt. Snap jij waarom?

8. Pops

Elke vent heeft iemand in zijn leven nodig die hem voorziet van de nodige adviezen. Johnny had er ook zo eentje. Pops was namelijk een uitsmijter die Johnny wel zou helpen. Maar om nou te zeggen dat Pops zelf de handigste was?

9. Johnny’s ‘vriend’ Carl

Waar zogenaamde populaire mannen zijn, worden vrienden gemaakt. Zo ook bij Johnny. Computernerd Carl zag in Johnny een geweldige vriend. Iets waar andersom niet echt sprake van was.

10. “I’m the last man on earth”

We pakken door met een nieuwe quote van Johnny Bravo. Zo schijnt het te zijn dat Johnny de laatst overgebleven man op aarde is. Onzin natuurlijk. Maar wel weer een nieuwe poging van Johnny om indruk te maken bij de vrouwtjes. Alsof zij niet beter weten.

11. Johnny’s haar

Als er natuurlijk iets was wat opviel bij Johnny Bravo, dan was het natuurlijk wel zijn mooie haardos. Elke aflevering wordt hier de nodige aandacht besteed. Zo ook tijdens een dagje waarin Johnny opeens bij een juf in de klas staat.

https://www.youtube.com/watch?v=VYd8pegSdCM

12. The island of beautiful man

Natuurlijk, deze uitspraak kan er maar van eentje zijn. The Island of beautiful man! Er moet gezegd worden dat de uitspraken van Johnny best komisch zijn, aangezien er mensen zijn die deze 100% zelf gebruiken. De vraag is of het ooit echt heeft gewerkt.

13. Een overzicht van quotes

Om hem af te sluiten geven we nog een mooi overzicht van uitspraken van Johnny. Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw favoriete quote. En heel eerlijk, heb je er zelf wel eens eentje gebruikt? En is die persoon erin getrapt? Laat het ons hieronder weten in de comments.

BONUS: flirten met Johnny

En aangezien Johnny dacht dat hij de ware flirtkoning was, hebben we hieronder nog de leukste flirtmomenten van hem gevonden. Hilarisch!

Jouw herinnering aan Johnny Bravo

In dit artikel heb je meer gelezen en hopelijk leuke herinneringen opgehaald aan Johnny Bravo. We zijn dan ook benieuwd wat je van de serie vond. Laat het ons hieronder weten in een reactie!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer