Kees & Co serie komedie cast

Via: Kees & Co (capture)

Kees & Co heeft van 1997 tot 2006 onze huiskamers met veel warmte en humor gevuld. De serie gaat over Kees, gespeeld door Simone Kleinsma. Zij is getrouwd met haar jeugdliefde Ben. Niks lijkt gewoon een keer normaal te kunnen gaan en volgens Kees is dat toch altijd weer ‘de schuld van paars’.

Kees & Co: een geweldige komedieserie

De komedieserie Kees & Co werd voor het eerst uitgezonden op 20 september 1997. Helaas kwam er een eind aan de serie in 2006. Omdat ook RTL zag dat veel mensen geen afscheid konden nemen van de serie, zonden zij van 2009 tot en met 2014 regelmatig herhalingen uit.

Kees & Co komedieserie
Via: Kees & Co (capture)

Iconische intro van Kees & Co

Het kan niet anders dat jij genoten hebt van de intro van Kees & Co. Een heerlijke melodie en een tekst die jij uit volle borst kon meezingen. “Was ik maar een kat die negen levens had, want dat leventje van mij gaat zo razend snel voorbij. Ook al ben ik alles weleens even zat , ik wil geen leven zonder jou…” Kan jij de tekst afmaken?

Het verhaal van Kees & Co

De serie Kees & Co draait voornamelijk om de hoofdrolspeelster Kees. Deze rol werd gespeeld door Simone Kleinsma. In de serie is Kees getrouwd met haar jeugdliefde en loodgieter Ben. Kees wisselt in de serie tussen verschillende banen, waar ze altijd samenwerkt met haar buurvrouw en beste vriendin Sonja. Bovenal is ze de moeder van Anne en Rudie en zorgt ze dat thuis alles goed loopt. In hoeverre dat mogelijk is….

Gezin Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Jeugdliefde en loodgieter Ben

Je zag in Kees & Co hoe Ben zich elke keer weer in onmogelijke situaties bracht. Zo kocht hij van het geld wat voor de vakantie bedoeld was een Cadillac en won hij een varken voor de kerst. Het varken kwam levend aan en boodschappen waren er niet.

Loodgieter Ben Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

De puberende Anne en Rudie

De eerste vijf seizoenen zagen we Anne en Rudie heerlijk puberen. Bij Rudie durfde niemand op de kamer te komen, aangezien proefjes met gevonden dode dieren doen een van zijn hobby’s was. Anne was lekker opstandig, ging stiekem uit en kreeg haar eerste vriendje Magnum,. Haar vriendje werd door Kees altijd Ola genoemd werd. Uiteindelijk ging Anne studeren in Maastricht en kwam er een kamer vrij.

Moeder van Kees

Een kamer vrij in het huis van Kees?! Als de kamer van Anne vrij zou blijven, is daar altijd nog de moeder van Kees, die maar al te graag bij hen zou intrekken. Kerstmis ziet haar moeder als een verplicht nummertje. Kees heeft meerdere malen nachtmerries over de kerst en zij is niet de enige die altijd met tegenzin naar haar moeder gaat…

Moeder Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Zo gaat het nu met de cast van Kees & Co

Zijn de acteurs na deze hilarische serie nog doorgegaan met acteren en hoe ziet hun leven er nu uit? Je leest het op de volgende pagina.

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer