Kees & Co serie komedie cast

Via: Kees & Co (capture)

5. Rudie Heistee – Robin Tjon Pian Gi

Robin Tjn Pian Gi, speelde Rudie. Rudie was altijd een beetje een mysterie. Zo ging hij eens in het geheim oefenen bij een oudere vrouw voor een toneelvoorstelling, waarbij Kees en Ben even bang waren dat hij iets heel anders ging oefenen. De grap van de seriemakers was wel, dat je als kijker toch twijfelt aan het einde, of hij wel echt alleen kwam oefenen voor de toneelvoorstelling.

Rudie Heistee Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Hij is bijna tegelijk met Rok Hoogendoorn gestopt. Niet alleen met de serie, maar ook met acteren. Hij is geneeskunde gaan studeren en is veel gaan reizen. Op dit moment is hij werkzaam als KNO-arts. Hij werkt in het Groene Hart ziekenhuis en is gepromoveerd op het onderwerp Larynx papillomatosis, een ziekte van het ademhalingsstelsel. Helaas is er geen recente foto van Robin Tjon Pian Gi, die wij kunnen gebruiken.

6. Frank Speijer – Victor Löw

Frank werd gespeeld door Victor Löw. Hij werd de nieuwe liefde van Kees, nadat zij Ben verloor. Het was even wennen, want de ex van Frank en zijn kinderen, waren onderdeel van haar nieuwe relatie met Frank. De pubers van Kees waren net de deur uit allebei, maar nu kreeg ze er weer twee nieuwe voor terug.

Frank Speijer Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Victor is doorgegaan als veelzijdig acteur na twee jaar de rol van Frank te hebben vervuld. Hij speelde zijn laatste rollen in: Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, Prooi en Michiel de Ruyter.

7. Mariël Speijer – Nikkie Plessen

De rol van Mariël, de puberdochter van Frank, werd gespeeld door Nikkie Plessen. Voor haar was dit de vierde acteerrol. Na Kees en Co heeft ze ook een ander talent ontdekt en is ze als presentatrice gaan werken.

Mariël Speijer Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Sinds april 2020 is ze als investeerder onderdeel van de jury in het programma Dragons’ Den. Ze heeft ook meerdere modebedrijven opgezet en is daarmee een populaire onderneemster geworden!

8. Steven Speijer – Sascha Visser

Steven werd gespeeld door Sascha Visser. Hij was van plan om na zijn rol in Kees en Co door te breken als profvoetballer. Helaas raakte hij op meerdere plekken geblesseerd en keerde hij terug in de televisiewereld.

Steven Speijer Kees & Co
Via: Kees & Co (capture)

Zijn liefde voor voetbal kreeg wel weer een plek in zijn leven toen hij in 2017 begon als presentator van het programma Roundup. Hierin werden de hoogtepunten van de Spaanse en Engelse voetbalcompetitie besproken. Op dit moment runt hij zijn eigen productiebedrijf. Hij werkt samen met YouTubers en maakt video’s voor bedrijven.

Kees & Co: een terugblik naar iconische momenten

Er zijn enorm veel iconische momenten bij Kees & Co. Daarom nog één laatste terugblik naar een van deze momenten. In de eerste afleveringen heeft Kees een baantje bij de bakkerij. Nadat de bakkerij door een gladtype wordt overgenomen, geeft zij er de brui aan. Ze zet de kersverse marketingmagnaat betaald door hem schaars gekleed in de etalage achter te laten. Ze waren vrij boos, terecht, nadat hij Sonja onzedelijke voorstellen had gedaan. Dit was wel een heel mooi moment uit hun tijd in de bakkerij!

Jouw herinnering aan Kees & Co

Heb jij ook zo genoten van de meer van 100 afleveringen van Kees &Co? Wat was jouw favoriete Kees & co fragment? Laat het ons weten via een berichtje onderaan de pagina.

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer