Via: Disney

Wie heeft The Lion King, oftewel De Leeuwenkoning vroeger niet gezien! Een geweldige klassieker met Simba in de hoofdrol. Wellicht wist je al dat er remake op komst is, maar nu is ook de trailer uit. Hier zal iedere Disney-liefhebber wel warm van worden! Wat vind jij ervan?

De Leeuwenkoning

Een meesterwerk was de originele film, waarin Simba, Nala, Mufasa, Zazoe en natuurlijk Scar schitterden. Uiteraard mogen we Timon en Pumba zeker niet vergeten! Ik hield het in ieder geval niet droog, toen Simba alleen werd achtergelaten nadat de kudde gnoes weer verdwenen en Mufasa beneden lag. De Leeuwenkoning had alles: een geweldig verhaal, authentieke karakters en natuurlijk die muziek…

Vreemd, dat na het eerdere succes er geen remake is gekomen. Er was natuurlijk een deel 2 en ook een tekenfilmserie gewijd aan enkele karakters, maar een coole remake is tot dusver uitgebleven. Dat vinden we jammer en waarschijnlijk denkt iedere liefhebber van Disney-klassiekers er net zo over, maar we hebben wel goed nieuws en nog leukere beelden…

Via: Disney

The Lion King (2019)

Walt Disney heeft besloten een remake te maken van de originele film. Deze keer geen tekenfilm, maar foto-realistische computer-animatie! Natuurlijk worden de stemmen van de karakters weer vertolkt door bekende acteurs. In het Engels zal dit gebeuren door Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter en James Earl Jones. De remake moet in de zomer van 2019 uitkomen!

Via: Disney

Trailer van De Leeuwenkoning (2019)

Gelukkig is er nu ook al een trailer vrijgegeven van de nieuwe film. The Lion King ziet er volgens ons erg vet uit, maar oordeel vooral zelf:

Je kunt al horen, dat er redelijk wat bekende deuntjes terugkomen. Hans Zimmer zal deze wederom verzorgen en ook Elton John gaat enkele van zijn eerdere werken wat afstoffen.

Ga jij kijken?

Heerlijk dus, we kunnen niet wachten op de zomer van 2019, jij? Ga jij kijken en zo ja, met wie? Laat het weten in een reactie onderin en deel deze trailer met je vrienden!

https://vroegert.nl/24-dingen-die-je-nog-niet-wist-over-de-lion-king/

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer