Hoewel MTV ooit als muziekzender begon, werden er veel programma’s uitgezonden die niet gerelateerd zijn aan muziek. Tegenwoordig zijn dat programma’s als ‘Ex on the beach’ en ‘Catfish’. Vroeger waren deze programma’s toch van een iets hoger niveau. Hieronder een compilatie van de leukste programma’s die vroeger op MTV te zien waren. Van Pimp my Ride tot MTV Cribs!

1. MTV Cribs

Bij deze show konden we een kijkje nemen in de gigantische villa’s van beroemdheden. Hier kwamen de meest luxe huizen en snelle auto’s voorbij! In deze aflevering geeft Snoop Dogg je een rondleiding in zijn paleis.

2. Dismissed

De datingshow waarbij 3 mensen op date gingen en er eentje afviel. Pijnlijk voor hen, maar zeer vermakelijk voor ons!

Via: YouTube (capture)

3. The Hills

In The Hills volgden we een groep vriendinnen die het continu met elkaar aan de stok kreeg. Ging het niet om jongens, ging het om roddels. Ze werden er maar moe van. Was jij team Lauren of team Heidi?

4. Room Raiders

In deze show werden mensen uit het niks uit hun huis getrokken, terwijl een mooie meid of jongen hun kamer controleerden. Natuurlijk waren veel kamers te smerig voor worden en was er ook niet goed opgeruimd. We werden ons ineens heel bewust van onze eigen vieze kamer.

Via: YouTube (capture)

5. Newlyweds

De romantische realitysoap van Jessica Simpson en Nick Lachey. We namen een kijkje in het leven van de pasgetrouwde celebs. Jessica’s simpele kant kwam erg duidelijk naar voren in deze show. Zeer vermakelijk!

Via: Newlyweds / youtube.com (capture) | Alvin Champ

6. Punk’d

You’ve been punk’d!

Dit was zeker één van onze favorieten. In Punk’d nam Aston Kutcher beroemdheden in de malen. Hij ging hierbij vaak net over de grens, wat wij als kijkers maar wat leuk vonden!

7. Jackass

Johnny Knoxville en co zorgden voor groots vermaak. Zet een groep ondeugende vrienden bij elkaar en het gaat fout. De jongens van Jackass kwamen er vaak NIET met een schrammetje vanaf. Hoe meer pijn zij hadden, hoe meer lol wij hadden. Fout, maar waar!

We kunnen dit lijstje niet afsluiten zonder het even over My Super Sweet Sixteen te hebben, toch? Lees verder op de volgende pagina!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer