20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Laatste update:

1

MTV shows vroegers MTV programma

Hoewel MTV ooit als muziekzender begon, werden er veel programma’s uitgezonden die niet gerelateerd zijn aan muziek. Onlangs waren dat programma’s als ‘Ex on the beach’ en ‘Catfish’.

Vroeger waren deze MTV programma’s toch van een iets hoger niveau. Van Pimp my Ride tot MTV Cribs!

MTV series van vroeger

Hieronder een compilatie van de leukste programma’s die vroeger op MTV te zien waren.

Jouw favoriete MTV shows? Welk van onderstaande shows keek jij vroeger of zijn we misschien nostalgische MTV series vergeten?

Laat weten wat jou favoriete MTV programma was in een reactie onderin!

1. MTV Cribs

Bij deze show konden we een kijkje nemen in de gigantische villa’s van beroemdheden. Hier kwamen de meest luxe huizen en snelle auto’s voorbij! In deze aflevering geeft Snoop Dogg je een rondleiding in zijn paleis.

2. Dismissed

De datingshow waarbij 3 mensen op date gingen en er eentje afviel. Pijnlijk voor hen, maar zeer vermakelijk voor ons!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: YouTube (capture)

3. The Hills

In The Hills volgden we een groep vriendinnen die het continu met elkaar aan de stok kreeg. Ging het niet om jongens, ging het om roddels. Ze werden er maar moe van. Was jij team Lauren of team Heidi?

4. Room Raiders

In deze show werden mensen uit het niks uit hun huis getrokken, terwijl een mooie meid of jongen hun kamer controleerden. Natuurlijk waren veel kamers te smerig voor worden en was er ook niet goed opgeruimd.

We werden ons ineens heel bewust van onze eigen vieze kamer.

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: YouTube (capture)

5. Newlyweds

De romantische realitysoap van Jessica Simpson en Nick Lachey. We namen een kijkje in het leven van de pasgetrouwde celebs. Jessica’s simpele kant kwam erg duidelijk naar voren in deze show. Zeer vermakelijk!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: Newlyweds / youtube.com (capture) | Alvin Champ

6. Punk’d

You’ve been punk’d!

Dit was zeker één van onze favorieten. In Punk’d nam Aston Kutcher beroemdheden in de malen. Hij ging hierbij vaak net over de grens, wat wij als kijkers maar wat leuk vonden!

7. Jackass

Johnny Knoxville en co zorgden voor groots vermaak. Zet een groep ondeugende vrienden bij elkaar en het gaat fout. De jongens van Jackass kwamen er vaak NIET met een schrammetje vanaf. Hoe meer pijn zij hadden, hoe meer lol wij hadden. Fout, maar waar!

8. Yo Momma

“Yo Momma is so fat, she…”

In deze show daagden mensen elkaar uit voor een battle. Geen dans- of rapbattle, nee een battle waarin ze grappen over elkaars moeder maakten. De ene grap was nog smakelijker dan de andere.

9. Pimp my ride!

In Pimp my Ride nam Xzibit ons mee naar de Westcustoms om de meest oude en verrotte auto’s een nieuw leven in te blazen. CD-spelers in de wielen, bubbelbad achterin, niets was te gek. We schreven er eerder dit leuke artikel over!

10. MTV Made

Wat was de gedachte achter MTV Made? Een onzekere puber, een onbereikbaar doel en een beroemde personal trainer. En nu maar hopen dat deze rare tiener zijn of haar doel bereikte!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is

11. Viva la Bam

Een spin-off van Jackass. In deze versie volgen we Bam Margera. Een skateboardende rockster welke doodsbang voor slangen is. Hij neemt in deze show voornamelijk zijn ouders in de maling en af en toe komen zijn vrienden langs om lol te schoppen!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: Vive La Bam / youtube.com (capture) | SleekBeek

12. Jersey Shore

Jersey Shore is een wat recentere show van MTV. Deze razendpopulaire show heeft tevens een simpel recept. Gooi een groep ietwat dommige tieners in een huis naast een uitgaansgebied en kijk wat er gebeurd. Seks, vechten, drinken en… Ja dat was het eigenlijk wel!

13. The X-effect

In dit sadistische programma zetten ze mensen voor een weekje samen met hun ex in een prachtige villa. De huidige partners mogen lekker in een ander huis zitten. De exen hebben ieder een elektronische armband om.

Wanneer zij lichaamscontact hebben, gaat de lamp in het huis van de partners branden. Later breekt natuurlijk de hel los en willen de partners duidelijkheid!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: YouTube (capture)

14. My Super Sweet 16

In dit programma volgden we verwende meisjes (of jongens) uit een rijke familie. Voor hun 16e verjaardag wordt natuurlijk groots uitgepakt, maar voor deze kinderen kan het nooit goed genoeg zijn…

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: YouTube (capture)

15. I Want a Famous Face

In deze show volgden we mensen die graag – ten koste van alles – op een beroemdheid willen lijken. Ze zijn zelfs bereid om hiervoor plastische chirurgie te ondergaan. Stelletje gekken!

16. Dirty Sanchez

Vergelijkbaar met Jackass. Alleen gaan ze bij Dirty Sanchez nog een stapje verder. Zo worden testikels aan een biljarttafel getimmerd en worden ’s werelds heetste pepers in ogen gewreven. AU!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: Dirty Sanchez / youtube.com (capture) | CallMeHorizon

17. Wildboyz

Steve-o en Chris Pontius zijn de twee sterren van deze Jackass-spinoff. Hoe ziet de show eruit? Neem Jackass en combineer dit met National Geographic. De heren reizen de wereld rond en spelen met de gevaarlijkste dieren die er zijn.

Wel moet even worden gezegd dat er bij deze show geen dieren zijn mishandeld!

18. The Osbournes

In The Osbournes nemen we een kijkje in het leven van deze knotsgekke Rock n Roll familie. Drugs, drank en gestoorde ruzies!

19. A shot at love with Tila Tequila

Niemand wist wie Tila Tequila was, maar iedereen was verliefd op de rondborstige Aziatische vrouw.    In deze serie zat zij met een groep mensen in huis op zoek naar echte liefde. Elke week viel er iemand af en hier kwamen natuurlijk veel tranen bij te pas!

20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is
Via: YouTube (capture)

20. Life of Ryan

Last, but not least! Life of Ryan. In deze realitysoap volgen we het grote skateboardtalent Ryan Sheckler. Na het zien van deze show wilde iedereen natuurlijk skateboarder zijn!

Jouw favoriete MTV shows?

Keek jij vroeger ook naar deze ‘muziekzender’, nadat de muziek was verdwenen? Wat was jouw favoriete MTV programma?

Laat het ons weten in de comments onderin.

Lees ook: 


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “20 MTV shows die iedereen vroeger keek maar nu vergeten is”

  1. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe hij heette maar al mijn vriendinnen incl ik wilde daar aan mee doen. Je mocht dan een videoclip na doen, leerde de dansmoves, kreeg een make over en je mocht de kleding houden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...