Velen kennen waarschijnlijk nog de gekke ziektes zoals ‘Bloaty Head’ of ‘Slack Tongue’; we hebben het natuurlijk over Theme Hospital! Goed nieuws voor de echte fans, want de originele makers hebben een vervolg aangekondigd!

Theme Hospital

In de reeks van Theme Park, kan Theme Hospital inmiddels een klassieker worden genoemd in de strategy simulations. Het was de bedoeling zo goed mogelijk een ziekenhuis te runnen en daarbij mensen beter te maken van de meest gekke aandoeningen! Ondertussen moest je ook een beetje winst maken, verder ontwikkelen en natuurlijk (net als Theme Park)… de kots opruimen! Hoe dan ook, erg vermakelijke uitdagingen! Hier een kleine throwback (en let vooral op die muziekjes):

Theme Hospital IS BACK

Goed nieuws voor de fans, want Theme Hospital komt terug. De makers, die toen bij Bullfrog verantwoordelijke waren voor de oude editie, hebben de handen weer ineen geslagen. De nieuwe Theme Hospital wordt het eerst spel van hun nieuwe bedrijf Two Point Studios en heet dan ook toepasselijk: Two Point Hospital. Hier een hilarische trailer:

Two Point Hospital

Vooralsnog zijn er alleen enkele screenshot aanwezig, die we dan ook graag met je delen! Wat zijn je verwachtingen voor het spel? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Via: Two Point Studio | Sega

Via: Two Point Studio | Sega
Via: Two Point Studio | Sega

Via: Two Point Studio | Sega

Of ‘Two Point Hospital’ iets wordt en de verwachting na Theme Hospital waarmaakt, is natuurlijk de vraag. We zijn in ieder geval benieuwd! Wat denk jij? Laat het weten in de comments hieronder!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer