Dé boyband-video die alle jaren 90 boybands samenvat

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Boybands hebben iets cools en mysterieus; er is een reden dat de jongengroepen zo populair waren in de jaren ’90. Toch lukt het deze ‘boyband’ ALLE ingrediënten te ontrafelen! Ongelooflijk grappig, maar klopt als een bus! Bekijk ‘m zelf…

Jaren 90 boyband samengevat…

Nostalgie en jeugdsentiment is waar vroegert.nl om draait. Boybands horen daar uiteraard voor (met name veel dames) bij. Onlangs schreven we al over de 15 bekendste boybands uit de jaren ’90, waarbij de Backstreet Boys, Boyzone en Take That de revue passeerden.

Toch blijft de vraag bestaan, hoe het komt dat deze groepen zo succesvol zijn. Wellicht dat onderstaande video daarin enige duidelijkheid kan verschaffen!

De perfecte boyband-video: Boygroup Boys

We hebben het vermoeden dat het succes van de boybands mede in hun (keer op keer) geweldige videoclips ligt. Zo wordt er in het refrein altijd gedanst (in identieke outfits) en is er altijd een kort liefdesverhaal, dat dwars door de video loopt!

Via: youtube.com (capture) | Backstreet Boys

Hier een voorbeeldje van zo’n nostalgische boyband video van NSYNC. Zie je al een patroon terugkomen?

De enige echte boyband-video:

Dan is het nu tijd om dat patroon keihard te onthullen en wel in de enige echte jaren 90 boyband video, waar notabene alles uitgelegd wordt. Geweldig gedaan en de harde, maar hilarische realiteit.

De mannen van Boygroup Boys heeft met We Are The Boys op sublieme wijze IEDER ELEMENT van een boyband-video weten te benoemen! Enjoy…

Wat vond jij van de video?

Komt redelijk herkenbaar voor, niet? Wij hebben in ieder geval hard gelachen! Jij ook, vergeet dit dan niet te delen met je mede-fans van toen

Lees ook: 


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...