QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

2

Door

Ruud Caris

Laatste update:

2

Het is één van de bekendste nummers aller tijden, Bohemian Rhapsody is nog steeds ongelooflijk populair, maar ken jij de tekst inmiddels al?

QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?

Bohemian Rhapsody… ken jij het?

Als er een nostalgisch nummer is, is dit het wel… Het is inmiddels ruim 40 jaar (!) geleden dat de Bitse popgroep Queen met dit geweldige nummer op de proppen kwam, dat algemeen wordt beschouwd als één van de succesvolste nummers ooit! In België en Nederland staat het Bohemian Rhapsody steevast in de top-5 van beste hits aller tijden.

Freddie Mercury Queen microfoon
Via: youtube.com (capture) | Astrolux777

Ken jij de tekst van Bohemian Rhapsody?

Nu is natuurlijk de vraag, hoe goed ken jij dit nummer van Queen, gezongen door Freddie Mercury? Neurie jij altijd wat mee, of denk je songtekst werkelijk te kennen? Kom erachter en doe de quiz hieronder! Laat in de comments onderin weten, wat jouw score was!

De bohemian QUIZ:

 

En, hoe heb je het gedaan?

Laat in de comments onderin weten, wat je score was en deel dit artikel (geef uiteraard je score hierbij aan, als deze goed was 😉 ) en daag zo ook je vrienden uit!


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

2 gedachten over “QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?”

Plaats een reactie

Share to...