Het is één van de bekendste nummers aller tijden, Bohemian Rhapsody is nog steeds ongelooflijk populair, maar ken jij de tekst inmiddels al?

Bohemian Rhapsody… ken jij het?

Als er een nostalgisch nummer is, is dit het wel… Het is inmiddels ruim 40 jaar (!) geleden dat de Bitse popgroep Queen met dit geweldige nummer op de proppen kwam, dat algemeen wordt beschouwd als één van de succesvolste nummers ooit! In België en Nederland staat het Bohemian Rhapsody steevast in de top-5 van beste hits aller tijden.

Freddie Mercury Queen microfoon
Via: youtube.com (capture) | Astrolux777

Ken jij de tekst van Bohemian Rhapsody?

Nu is natuurlijk de vraag, hoe goed ken jij dit nummer van Queen, gezongen door Freddie Mercury? Neurie jij altijd wat mee, of denk je songtekst werkelijk te kennen? Kom erachter en doe de quiz hieronder! Laat in de comments onderin weten, wat jouw score was!

De bohemian QUIZ:

 

En, hoe heb je het gedaan?

Laat in de comments onderin weten, wat je score was en deel dit artikel (geef uiteraard je score hierbij aan, als deze goed was 😉 ) en daag zo ook je vrienden uit!


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

2 gedachten over “QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer