Michael Jackson thriller

Via: Michael Jackson / Thriller (cover)

Wat heeft ie geweldige nummers gemaakt, Michael Jackson. Gebaseerd op jouw persoonlijkheid, welk nummer zou jij dan zijn? Doe nu de QUIZ!

Michael Jackson: de King of Pop

Ook wel bekend als de ‘King of Pop’ geldt Michael Jackson als één van meest succesvolle artiesten van de vorige eeuw. Om even een beeld te geven, de beste man verkocht maar liefst tussen de 300 en 400 miljoen platen!

Hierbij was het album Thriller zijn verkooptopper (met 65 miljoen stuks), dat nog steeds als bestverkochte album aller tijden geldt.

Michael Jackson Bubbles Aap huisdieren
Via: youtube.com | Msflower5552 (capture)

Bubbles: de chimpansee van Michael Jackson

Michael Jackson stond bekend om zijn bizarre privéleven. Zo kocht hij een boerderij met een grote ranch in Californië. Dit toverde hij om tot een groot pretpark met dierentuin en kinderattracties. Natuurlijk kon een eigen chimpansee genaamd Bubbles niet ontbreken in dat plaatje.

Bubbles chimpansee Michael Jackson
Via: youtube.com (capture) | AwardsShowNetwork

Iconische Moonwalk van de popster

We kennen Michael natuurlijk van de Moonwalk, maar ook van de vele uiteenlopende en verschillende songs, waar de nostalgie-wijzer van overslaat. Denk aan Thriller, Bad, Off the Wall en This Is It. Iedereen heeft wel een eigen favoriet!

Via: Michael Jackson (cover)

QUIZ: welk Michael Jackson nummer ben jij?

De vraag is nu, welke lied zou JIJ zijn, gebaseerd op je persoonlijkheid? Kom er snel achter door onderstaande quiz in te vullen en je krijgt meteen het passende lied te zien:

Welk Michael Jackson lied ben jij?

En welk lied kwam er bij jou uit? Laat het weten in de comments hieronder!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer