RollerCoaster Tycoon: Zo ziet een dagje er in het écht uit

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Rollercoaster tycoon in het echt

Hilarische video’s over een geweldig spel: heerlijk pretparken bouwen en zoveel mogelijk verdienen. Maar hoe ervaren je gasten dit eigenlijk?

Dat kun je nu in real life ervaren dankzij een paar geweldige YouTube filmpjes…

RollerCoaster Tycoon was cool!

Het is niet voor niets zo populair, jij kan in RollerCoaster Tycoon namelijk een park inrichten zoals JIJ het wil. De achtbanen zo hoog en snel als jij vindt dat ze moeten zijn. De kraampjes op de juiste plekken en natuurlijk alles netjes geprijsd (lees: als het begint met regenen, de paraplu’s +200% prijzen).

Rollercoaster Tycoon spelen? Verlang je ook zo terug naar die goede oude RollerCoaster Tycoon tijd? Waarbij je urenlang kon genieten van het bouwen en onderhouden van je pretpark…

Wacht dan niet langer en haal nú dit geweldige spel terug in huis. Woop woop!

RollerCoaster Tycoon: Zo ziet een dagje er in het écht uit
Via: flickr.com | Last Hero, CC

De verschrikkelijke geintjes…

Uiteraard biedt het spel voor de sadisten onder ons ook de mogelijkheden om wat andere geintjes uit te halen, waaronder het lek prikken van je bezoekers’ net gekochte ballonnen, maar ook de volgende beelden zijn misschien niet onbekend:

2015-12 Rollercoaster tycoon
Via Wikihow.com

Water om je gasten leggen… Kijken wat er gebeurt!

RollerCoaster Tycoon: Zo ziet een dagje er in het écht uit
Via: RollerCoaster Tycoon

Je achtbaan niet helemaal afmaken…

En je bezoekers dan?!

Nu is het leuk om die geintjes uit te halen, maar wat denken je bezoekers eigenlijk? Terwijl zij al in je park zijn, bouw je nieuwe dingen, legt wachtrij-paden anders aan en verplaatst bankjes.

Sterker nog, soms verplaats je zelfs je bezoekers… En gooi je ze uit de Roller Coaster Tycoon achtbaan. Of in het water. Oeps.

Maar hoe ervaren de RCT pretparkbezoekers dit eigenlijk écht?

RollerCoaster Tycoon in het echt

Wat zou het leven eigenlijk gek zijn als RollerCoaster Tycoon… Écht was! En vooral gevaarlijk. Voor de bezoekers dan. Deze filmpjes laten dat maar al te goed zien.

Eigenlijk gewoon horror

Deze video laat je dat drama haarfijn IN REAL LIFE ervaren, en dat is eh. Op z’n zacht gezegd: shocking. Hopelijk kun je na het zien van dit filmpje nog slapen.

Real life Roller Coaster Tycoon…

Ook op deze video wordt het leven van de bezoeker in jouw pretpark grappig geschetst:

Een (vreselijke) dag als RCT bezoeker

Hier nog één. Deze man loopt door een pretpark alsof hij een RollerCoaster Tycoon bezoeker is. Dat doet hij bijzonder goed en herkenbaar…

RollerCoaster Tycoon: jouw herinneringen

RollerCoaster Tycoon (zelfs een oudere versie) blijft een geweldig spel en je raakt niet uitgespeeld. Ken jij nog leuke geintjes met RCT? Laat het weten in de comments onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Topics:

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...