Rollercoaster tycoon in het echt

Via: youtube.com (capture) | Nukazooka

Hilarische video’s over een geweldig spel: heerlijk pretparken bouwen en zoveel mogelijk verdienen. Maar hoe ervaren je gasten dit eigenlijk?

Dat kun je nu in real life ervaren dankzij een paar geweldige YouTube filmpjes…

RollerCoaster Tycoon was cool!

Het is niet voor niets zo populair, jij kan in RollerCoaster Tycoon namelijk een park inrichten zoals JIJ het wil. De achtbanen zo hoog en snel als jij vindt dat ze moeten zijn. De kraampjes op de juiste plekken en natuurlijk alles netjes geprijsd (lees: als het begint met regenen, de paraplu’s +200% prijzen).

Rollercoaster Tycoon spelen? Verlang je ook zo terug naar die goede oude RollerCoaster Tycoon tijd? Waarbij je urenlang kon genieten van het bouwen en onderhouden van je pretpark…

Wacht dan niet langer en haal nú dit geweldige spel terug in huis. Woop woop!

Via: flickr.com | Last Hero, CC

De verschrikkelijke geintjes…

Uiteraard biedt het spel voor de sadisten onder ons ook de mogelijkheden om wat andere geintjes uit te halen, waaronder het lek prikken van je bezoekers’ net gekochte ballonnen, maar ook de volgende beelden zijn misschien niet onbekend:

2015-12 Rollercoaster tycoon
Via Wikihow.com

Water om je gasten leggen… Kijken wat er gebeurt!

Via: RollerCoaster Tycoon

Je achtbaan niet helemaal afmaken…

En je bezoekers dan?!

Nu is het leuk om die geintjes uit te halen, maar wat denken je bezoekers eigenlijk? Terwijl zij al in je park zijn, bouw je nieuwe dingen, legt wachtrij-paden anders aan en verplaatst bankjes.

Sterker nog, soms verplaats je zelfs je bezoekers… En gooi je ze uit de Roller Coaster Tycoon achtbaan. Of in het water. Oeps.

Maar hoe ervaren de RCT pretparkbezoekers dit eigenlijk écht?

RollerCoaster Tycoon in het echt

Wat zou het leven eigenlijk gek zijn als RollerCoaster Tycoon… Écht was! En vooral gevaarlijk. Voor de bezoekers dan. Deze filmpjes laten dat maar al te goed zien.

Eigenlijk gewoon horror

Deze video laat je dat drama haarfijn IN REAL LIFE ervaren, en dat is eh. Op z’n zacht gezegd: shocking. Hopelijk kun je na het zien van dit filmpje nog slapen.

Real life Roller Coaster Tycoon…

Ook op deze video wordt het leven van de bezoeker in jouw pretpark grappig geschetst:

Een (vreselijke) dag als RCT bezoeker

Hier nog één. Deze man loopt door een pretpark alsof hij een RollerCoaster Tycoon bezoeker is. Dat doet hij bijzonder goed en herkenbaar…

RollerCoaster Tycoon: jouw herinneringen

RollerCoaster Tycoon (zelfs een oudere versie) blijft een geweldig spel en je raakt niet uitgespeeld. Ken jij nog leuke geintjes met RCT? Laat het weten in de comments onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer