De loyale werknemer van Mr. Burns in ‘The Simpsons’ kan eindelijk zichzelf zijn. De trouwe kijker wist het natuurlijk al: Smithers is gay!

Dit weekend werd onthuld, wat meeste kijkers (en bijna alle Springfielders behalve eentje) al wel aanvoelden. 27 jaar lang heeft Waylon Smithers er mee rond gelopen, maar nu is het er eindelijk uit: hij is gay! De manier dat het nieuws naar buiten komt, vinden we nog ietwat vreemd, hij heeft namelijk een crush voor zijn knappe en vriendelijke baas, Mr. Burns! Helaas wordt deze liefde niet beantwoordt, waarna Homer Simpson Smithers aan de man probeert te brengen.

Smithers en Burns

Dat je het bij The Simpsons al aan kon zien komen is gemakkelijk door de vele grappige situaties en . In een eerdere aflevering, toen Springfielders dachten dat de apocalyps, het einde van de aarde (en dus Springfield) zou plaatsvinden, deed Smithers het volgende:

De schrijver van ‘The Simpsons’ heeft de revelatie bedacht, om de liefde voor zijn (gay) zoon nogmaals te benadrukken. Een erg mooi symbool dus! Hier een eerste fragment, waarin Homer zijn best doet voor de nog liefdeloze Smithers:

Lees ook: deze 10 geniale cartoon-intro’s ken je zeker!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer