Je hebt van die karakters in films, televisie-series of games, die gewoon zo boven de rest uitsteken. Vaak zijn deze figuren bijzonder cool, grappig of gewoon zo zichzelf, dat ze geweldig zijn. Bij Snorlax is dat ook zo!

We bespreken hier dan ook 5 redenen, waarom Snorlax de meest geniale Pokémon ooit is…

Wie is Snorlax?

Natuurlijk zullen de meeste Pokémon-fans onze grote vriend wel kennen, maar ook voor de leken onder ons, volgt hier een korte uitleg. Snorlax is groot en dik en een kruising tussen een kat en beer.

Hij staat bekend om zijn slaperige gedrag. Niet gek, dat zijn naam is afgeleid van snore (snurken) en lax (rustig).

Zijn bezigheden zijn, hoe kan het ook anders: slapen en eten! Zijn maag kan alles aan en kan zelfs vergif onschadelijk maken. Geen wonder, dat deze jongen maar liefst 460 kg weegt!

Met z’n crèmekleurige vacht, is hij wel aan doenlijk om te zien!

Snorlax, de geniaalste Pokémon!

Wij vinden dat Snorlax met stip de coolste Pokémon is en daar zijn verschillende redenen voor!

Hieronder leggen we 5 belangrijkste redenen voor je uit! Wat vind jij zelf het leukste aan deze Pokémon of hebben we nog iets over het hoofd gezien? Laat het weten in een reactie onderin!

1. Snorlax doet wat ie wil!

Veel bekende figuren houden toch een bepaalde rol aan; spelen het ook een beetje. Onze grote dikke vriend niet! Hij eet en slaapt zoveel als hij wil en wordt daar niet voor beoordeeld… Goed bezig Snorlax!

Snorlax-Pokemon-eten
Via: Pokémon (capture)

2. Zo trouw als een… Snorlax

Je moest maar op je fluit spelen en daar was je trouwe vriend weer. Beter kun je het niet krijgen! Je moet ‘m alleen niet tegen je in krijgen (omdat hij denkt dat je eten bent), dan heb je een probleem.

Snorlax Pokemon
Via: Pokémon (capture)

3. Hij kan serieus impact bieden…

Zijn learning curse kan hem behoorlijk sterk maken in de game. Maar ook zonder deze extra, kan Snorlax een pittige Pokémon zijn. Je moet dus geen ruzie krijgen met de beer-kat van 460 kg…

Snorlax-Pokemon-ogen-stralen
Via: Pokémon (capture)

4. Hilarisch in de tekenfilm

Natuurlijk is het altijd grappig om Snorlax met eten zien om te gaan. Ook vinden wij het hilarisch om te constateren, dat als Ash hem het meest nodig heeft, hij (uiteraard) weer ligt te slapen!

Maar als hij dan weer wakker wordt…

Snorlax Pokemon slapen
Via: Pokémon (capture)

5. Die vacht!

Een trampoline van 460 met een zachte vacht. Heerlijk toch? Geen wonder dat kinderen of andere Pokémons het geweldig vinden om op z’n buik te springen.

Ik zou het ook doen…

Snorlax-Pokemon-vacht-zacht
Via: Pokémon (capture)

Jouw Snorlax-herinneringen?

Wat vond jij het leukste aan de grote Pokémon? Hebben we iets over het hoofd gezien? Laat het weten in een reactie onderin en deel dit artikel met andere Snorlax-fans!

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “Snorlax was meest geniale Pokémon ooit: 5 redenen”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer