Via: flickr.com | Paul L Dineen, CC

8. Zakje snoep mee naar huis nemen

Na een kinderfeestje kreeg je gegarandeerd een lekker of leuk souvenirtje mee naar huis. Meestal was dat een zakje snoepgoed. En daar zat altijd wel een UFO-snoepje in…

Via: pixabay.com | silviarita, CC

9. Verjaardagsfeestje = pyjamafeestje

Wanneer je wat ouder werd, was gaan zwemmen met vriendjes niet meer ‘cool’. Nee, je deed een pyjamafeest. Je beste vrienden mochten blijven slapen. In de ’s zomers was dat liefst in een tent, zodat jullie volledige privacy hadden. Dat betekende een hele avond lang roddelen, snoepen, zo lang mogelijk opblijven en griezelfilms kijken.

Slaapfeestje springen bed
Via: flickr.com | Danie Shaughnessy, CC

10. Cakejes versieren

Niet zomaar, zoveel zoetigheid gebruiken dat je vier dagen later nog steeds plak aan je tanden had. Je kon wel trots zijn op je resultaat: het cakeje kon je niet meer zien!

Via: pixabay.com | Kerstin Riemer, CC

11. Zelf hamburgers maken

Je ouders dachten waarschijnlijk: zo moeten we niet naar de McDonalds, dat scheelt!

Via: flickr.com | Evelyn Lim, CC

12. Bowlen

Met die bumpers in de zijkant, anders was het te lastig. Daarnaast was het ook een uitdaging om niet over de streep te gaan terwijl je de bal gooide.

verjaardagsfeestje bowlen
Via: flickr.com | minnemom, CC

13. Snoepkettingen maken

Met drop en nibb-its! Hier kon je een namiddag van snoepen. Good times!

Afbeelding wordt geladen…

Wat deed jij op je kinderfeestje?

Deed jij als kind ieder jaar hetzelfde, zoals gaan zwemmen, of wisselde jij de activiteiten voor je verjaardagsfeestjes af? Misschien had je wel creatieve ouders die een leuke pijlentocht organiseerden! Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer