Via: Webster (capture)

Webster is een Amerikaanse komedieserie uit de jaren ’80. Het kleine kereltje in dit programma lijkt haast vergeten te zijn. Benieuwd hoe het nu met hem gaat, ruim dertig jaar later? Wij zochten het voor je uit!

Ken je Webster nog?

Webster was een komedieserie in de jaren tachtig, over een jongetje dat zijn ouders verliest. Hij wordt geadopteerd door twee mensen die nog weinig ervaring hebben met het opvoeden van kinderen. De serie ging er vooral over waar de ouders tegenaan liepen tijdens het opvoeden van zo’n kleine (en grappige) vent.

Webster komedieserie
Via: Webster (capture)

De intro kennen we waarschijnlijk allemaal nog wel:

Het schattige jongetje van Webster

Webster was vooral heel erg aandoenlijk. Zo kennen we hem dan ook. Het jongetje werd gespeeld door Emmanuel Lewis, die zijn rol perfect wist neer te zetten. Zie hier wat schattige momenten uit de serie:

Reclamespotjes

Emmanuel Lewis was voordat hij in Webster speelde al te zien in wat reclamespotjes in Amerika. Zo deed hij dit o.a. voor Burger King:

Hij kon ook zingen!

Zijn nummer ‘City connection’ werd vooral in Japan een hele grote hit. Luister het hier:

Hoe gaat het nu met Webster?

Emmanuel is geen klein ventje meer, maar inmiddels al 50 jaar oud. Benieuwd hoe hij er nu uitziet? Lees snel verder op de volgende pagina!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Ken je schattige Webster nog? Zo gaat het nu met hem”

  1. Ik vond het ook altijd leuk om er naar te kijken. Het was mijn favoriet. En inderdaad, hij is nog altijd dezelfde, alleen wat ouder.?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer