Will Smith: 12 typerende weetjes die je nog niet kende

Door

Zuleikha Meijen

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

7. Meer dan een rol als The Fresh Prince

Wist je dat hij ook co-producer van de serie werd? Hij was zelfs van 1994-1996, executive producer voor maar liefst 24 afleveringen The Fresh Prince of Bel Air! Staat je mond al open van verbazing of moeten we nog even verder gaan?

Will Smith: 12 typerende weetjes die je nog niet kende
Via: flickr.com | Sally, CC

8. Karate (his own) kid

We noemden zijn oudste zoon al, maar zijn jongste zoon, Jaden, is bekender dan je denkt. Ook hij heeft al heel wat op zijn c.v. staan. Zo is hij de new karate kid. En klein detail, Will Smith is de producer van deze coole remake.

Will Smith: 12 typerende weetjes die je nog niet kende
Via: Karate Kid (capture)

9. Bieber fever

Wist je dat Will Smith voor de film Karate Kid meer was dan producer. Ja joh, deze meneer heeft ook de muziek geregeld. Zou papa Smith ook een beetje Bieber fever hebben?

10 Nog meer muzikaal talent

Will Smith heeft ook nog een talentvolle dochter die acteert, zingt, danst, schildert en ga zo maar door. Misschien herken je Willow in deze hitsong.

Of herken je haar eerder in de film I am Legend. Hint, het is de schreeuwlelijk op het einde ;-). Zoals je in de vorige video zag, zijn de vlechten inmiddels wat langer.

11. “Aw hell no…”

Ja, die zin ken je wel. Blijkbaar is dit de mooiste zin die Will kent en daarom probeert hij deze in iedere film te gebruiken. Is het jou ook opgevallen?

12. Als ik later groot ben

Dat was Big Willie al op zijn 12e. Hij is nog steeds even lang. Stel je voor dat je 12-jarige zoon bijna 1.90 is! Een reus is hij niet, dus basketballer worden is hem niet gelukt maar de rest van zijn c.v. ziet er ook prima uit, of niet?

Jouw Will Smith herinneringen?

Weet jij nog meer leuke feitjes over Will Smith? Wat maakt hem voor jou bijzonder? Laat het ons weten in een reactie onderin!


Volg ons ook op social media:

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...