Via: youtube.com | RTL

Ymke Wieringa, die een kortstondige TV-carrière had, is inmiddels wat naar de achtergrond (wat betreft televisieland) verdwenen. Toch hebben we nog veel herinneringen aan deze iconische tv-persoonlijkheid, dus wij halen herinneringen op en bekijken hoe het nu met haar gaat.

Take me out

De eerste keer dat Nederland kennis maakte met Ymke Wieringa was in 2009, toen ze deelnam aan Take Me Out. Een datingprogramma dat uitgezonden op RTL 5, waarbij het andere geslacht beoordeeld moest worden. Omdat Ymke nogal lang van stof was en een beetje ‘nerderig’, werd ze een succesnummer.

take me out
Via: Take me Out / RTL 5 (capture)

Echte meisjes in de Jungle

Vervolgens deed ze mee aan ‘Echte meisjes in de Jungle’, waar ze eerder het programma moest verlaten omdat ze gebeten werd door een Ananconda. Vervolgens kwam ze terug op tv samen met Britt Dekker in het programma: De zomer van Britt en Ymke. Dit bleek een mooie combinatie.

ymke echte meisjes in de jungle
Via: youtube.com (capture) | RTL 5

Britt & Ymke

In 2011 tekende beide dames een contract  bij RTL5 voor twee jaar waarbij ze onder andere ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ en ‘Britt en Ymke stellen vragen’ maakte. Dit was nog niet het einde van de carrière van Ymke, ze kwamen ook nog terug met ‘Waar rook is… zijn Britt en Ymke’. Naast haar tv-optredens sprak ze ook de stem van Shannon in uit de film Verschrikkelijke Ikke 2.

Wist je dat…

We hebben nog een aantal leuke wetenswaardigheden voor je verzameld

Ymke Wieringa De wereld draait door
Via: De Wereld Draait Door (capture)

Hoe is het nu met Ymke Wieringa?

Nu wil je natuurlijk weten hoe het nu is met Ymke Wieringa, nou: dat hebben wij voor je uitgezocht en we hebben nog een recente foto gevonden. Lees snel verder op de volgende pagina.

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer