Zussen ruzie zus

Via: depositphotos.com | Kryzhov

Zussen zijn super leuk en handig, maar zelfs om de allerkleinste dingen konden jullie ruzie hebben. Als jij een zus hebt, dan herken je vast de onderstaande punten.

Je zus: vriend of vijand?

Samen met je zus heb je waarschijnlijk veel meegemaakt. Jullie konden elkaar vaak de hersens wel in slaan (vooral na alle streken, die je zus flikte), maar vonden het vijf minuten later toch wel weer leuk om samen te spelen.

Nu jullie wat ouder zijn, is er steeds minder ruzie en ben je mega blij met je zus! Als jij een zus hebt, herken je de onderstaande punten zeker.

zus en broer ruzie
Via: youtube.com (capture)

1. Dezelfde kleding willen kopen

Wanneer jullie samen in een kledingwinkel stonden en hetzelfde kledingstuk wilden hebben, was er meteen dikke ruzie. Jullie wilden absoluut niet in dezelfde kleding lopen, dus moest er een beslissing gemaakt worden. Je was stikjaloers op je zus wanneer zij er met dat leuke jurkje vandoor ging.

Via: depositphotos.com | DesignPicsInc

2. Mee willen doen met haar vriendinnen

Als je zus wat vriendinnen uitnodigde wilde jij altijd meespelen. Omdat ze ouder waren dan jij toen was, vond je het alleen maar leuk en voelde je je ouder dan je eigenlijk was. Jammer alleen dat je zus het altijd verschrikkelijk vond, als jij weer eens vroeg of je mee mocht doen.

Via: giphy.com

3. Dat jij de oude spullen van je zus kreeg

Je vond het helemaal niet erg om de kleding van je zus te dragen, maar wel als je alleen dié kleren kreeg waar je zus uit was gegroeid en vooral dat alles net te lang uit de mode was. Voor jou begon de driekwartbroeken-trend pas rond 2011.

Via: reactiongifs.com

4. Jij mocht veel meer

Wanneer zij op haar 15e, na jaren lang gezeurd te hebben, eindelijk een mobieltje kreeg, mocht jij dit al veel eerder. Toen zij na een tijdje uitgekeken was op haar telefoon en een nieuwe kocht, mocht jij haar oude overnemen en daar zei je natuurlijk geen nee tegen!

Via: giphy.com

5. Tegelijkertijd willen douchen

Natuurlijk gebeurde het altijd dat jullie op precies hetzelfde moment de douche in wilde stappen. Jij probeerde haar altijd voor te zijn, want als je zij eenmaal de badkamer bezet hield, kon je minstens een uur wachten tot jij aan de beurt kwam.

Via: giphy.com

6. “Niet tegen papa en mama zeggen, oké?”

Wanneer jullie ruzie hadden en ze jou pijn deed, smeekte ze je om niet naar jullie ouders te gaan om te zeggen wat ze had gedaan. Meestal bood ze je ook nog aan om haar terug te slaan  en daarmee werd alles dan opgelost…

Jouw herinneringen aan je zus?

Hoe heb jij je band met je zus (vroeger) ervaren? Hadden jullie het goed of waren er geregeld ruzies? Is dit inmiddels veranderd ten opzichte van vroeger? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer