kleding jaren 00

We gaan hier verder met de meest foute zaken, die je droeg in de jaren ’00! Welke herken jij nog van jezelf of je vrienden? Laat ons weten welke dingen jij zelfs had in een reactie onderin!

9. Björn Borg boxers

In de jaren ’00, kon het echt niet door de beugel om HEMA ondergoed te dragen. Nee, wilde je er echt bij horen, dan droeg je Björn Borg boxershorts. Heel leuk en aardig, maar minder voor onze portemonnee. Deze kleurrijke onderbroeken kostten maar liefst 20 euro per stuk. Zijn wij even blij dat we ons tegenwoordig weer met HEMA onderbroeken kunnen vertonen!

Via: ebay.com

10. Het jeansrokje!

Jeans was sowieso de bom tijdens de jaren ’00! Kortom, als je iets had, was het goed… zo ook dit ding!

Via: marktplaats.nl

11. Björn Borg tasjes

Naast onderbroeken, waren er ook Björn Borg tasjes te koop. Deze konden natuurlijk niet ontbreken. Hier kon je mooi je mobieltje in kwijt! Inmiddels zijn deze kleine tasjes vervangen door Gucci en Louis Vuitton en dit is nu niet bepaald een verbetering…

Via: marktplaats.nl

12. Nike petjes

Om je outfit compleet te maken, moest je natuurlijk een hippe pet hebben. Deze synthetische Nike petjes waren helemaal in! Ze kwamen in allerlei kleuren en waren in maat verstelbaar.

nike pet
Via: marktplaats.nl

13. Donnay trainingspakken

Vooral onder de stadskinderen waren de Donnay trainingspakken verschrikkelijk populair. Deze waren bij de Intersport verkrijgbaar in de meest opvallende kleuren. Wij krijgen de rillingen bij het zien van de roze variant, brr!

jaren '00
Via: marktplaats.nl

14. Roze Joggingpakken…

Tja, we laten het even bij een plaatje!

Roze joggingsbroek
Via: Mean Girls / youtube.com (capture) | Nick Caputo

15. Ralph Lauren polo’s

Dit merk wordt veelal gedragen door de rijkere mensen, maar zo’n 10 jaar geleden waren deze polo’s overal te zien in alle kleuren van de regenboog. Daar ging al je kleedgeld van de maand voor één kledingstuk…

Afbeelding wordt geladen…

Welke had jij?

In welk van deze kledingstukken liep jij vroeger rond? Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit artikel met je vrienden!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

4 gedachten over “Oops! 15 foute dingen die we droegen in de jaren ’00”

  1. Vroeger vaak een tuinbroek gedragen. Viel best wel op omdat die eigenlijk vooral door dames gedragen werd. Ik heb er nog steeds eentje, van spijkerstof, zitten heerlijk om in te klussen..

    Beantwoorden
  2. Ralph Lauren is tijdloos en die kleur-’trend’ van de polootjes is nooit weggeweest. Afhankelijke van in welke kringen je je begeeft uiteraard.

    Beantwoorden
  3. Ik vond en vind de spullen van Ed Hardy eigenlijk helemaal niet lelijk. Heb er een etuitje en een petje van die ik in Tunesië heb gekocht. En Nikes draag ik nu nog steeds.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer