Married with Children cast: zo gaat het nu met de acteurs

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

8

Door

Ruud Caris

Laatste update:

8

Married with Children cast

Al Bundy is natuurlijk een geweldig figuur en Kelly en Bud waren hilarisch! Married with Children was briljant, maar hoe gaat het NU met cast?

De Bundy’s

Waarschijnlijk hebben velen vroeger Peggy door huize Bundy zien huppelen en gelachen als die irritante buurvrouw zich weer kwam bemoeien met de schoenmakersfamilie.

Laat staan de slimme acties van die twee pareltjes van kinderen. Alles klopte gewoon aan deze briljante serie!

Married with Children cast Bundy's
Via: Married with Children (capture)

Married with Children is niet weg te denken uit de televisietijd van vroeger. Waarschijnlijk voor velen jeugdsentiment als je denkt aan de briljante uitspraken van Al Bundy. Hier even een verfrissing van het geheugen… “Love and marriage“:

Married… with Children

De Amerikaanse sitcom werd uitgezonden van 1987 tot 1997 met een totaal van 262 afleveringen verdeeld over 11 seizoenen. Daarna is de serie natuurlijk vele malen herhaald.

De hilarische serie draaide om de voormalige high school footballer, Al Bundy, die nu een minder rooskleurige bestaan heeft als schoenenverkoper. Hij en z’n luie vrouw Peggy, hebben inmiddels twee minder scherpe kinderen.

Uiteraard bieden hun geweldige karakters, maar ook interacties met elkaar en de buren, genoeg stof voor geweldige scenes.

De Married with Children cast

De typerende karakters konden niet beter worden gespeeld dan door de originele acteurs. Hier een overzichtje van de cast van Married with Children:

Al Bundy – Vader van het gezin – Ed O’Neill
Peggy Bundy – De luie moeder – Katey Sagal
Kelly Bundy – De ‘heldere’ blonde dochter – Christina Applegate
Bud Bundy – Evenals ‘snuggere’ zoon – David Faustino
Marcy Rhoades – Buurvrouw van het stel – Amanda Bearse
Steve Rhoades – Buurman en partner van Marcy – David Garrison
Married with Children cast Bundy serie
Via: Married with Children (capture)

Dit wist je niet over Married with Children

Er zijn een aantal leuke feitjes over Married with Children, die je waarschijnlijk nog niet wist! Wist jij bijvoorbeeld dat:

Kelly in het eerste seizoen nog niet het ‘stereotype-blondje’ is, maar dit pas in seizoen 2 wordt
De schoenenwinkel van Al Bundy ‘Gary’s Lady’s Shoes & Accessories‘ heet!
De show als tegenhanger van de brave Huxtables van The Cosby show werd gemaakt en de eerste werktitel zelfs ‘Not the Cosby’s‘ was?!
Married with children Al Bundy televisie serie
Via: Married with Children (capture)

Hoe staat het met de cast van Married with Children?

De serie bestaat maar liefst uit 262 afleveringen en mede daardoor kennen we de personages natuurlijk maar al te goed! Maar hoe gaat het ze nu af?

Bekijk onderstaande illustraties van de verschillende acteurs en kijk hoe ze het tegenwoordig brengen! (De film Bad Moms van Christina Applegate is inmiddels al een tijdje uit!)

 

Spin-off van Married with Children

In 2019 liet Katey Sagal tijdens een interview in US Weekly vallen dat ze een spin-off van Married with Children wel ziet zitten. En de rest van de cast ook! Dit zette meteen de hele geruchtenmolen aan het draaien: komt er een reünie van de cast en een spin-off van de serie?

Het grootste struikelblok zou de drukke schema’s van de cast zijn. Voorlopig zijn er nog geen sluitende antwoorden. Wij zijn alvast enthousiast.

Via giphy.com

Hoe zou die spin-off eruit zien?

Katey zei in datzelfde interview dat ze ernaar uit kijkt om opnieuw in de huid van Peggy Bundy te kruipen. Hoe de rest van de spin-off er dan uit zou zien? Niet veel anders, volgens haar. Ze zouden de draad weer gewoon oppikken.

Of dit echt werkt weten we niet zeker. Al was namelijk niet de meest vrouwvriendelijke man. En in deze tijden…

Via giphy.com

Een mini-reünie

Voorlopig is het wachten of de spin-off er al dan niet komt. In tussentijd kan je toch al genieten van deze kleine reünie die de cast hield vijf jaar geleden.

Wie was jouw favoriet?

Wat vond jij het leukste personage van Married with Children? Of wat is jouw meest hilarische herinnering aan serie? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

8 gedachten over “Married with Children cast: zo gaat het nu met de acteurs”

  1. Al uiteraard als hij een “nieuwe” auto gaat kopen met Bud en de doos met geld leeg blijkt…..of toch niet helemaal leeg…..hilarisch hoe hij dan kijkt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...