Zo reageren tieners als ze moeten werken met Windows 95

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

windows 95 tieners

Sommige zijn ermee groot gebracht, maar voor de huidige tiener is Windows 95 ver voor zijn tijd. Kijk hoe ze reageren als ze ermee moeten werken. Het is entertainend!

Nostalgie: Windows 95

Er is heel wat veranderd. Muziek luisteren doen we bijvoorbeeld niet meer met een discman of iPod Shuffle. Ook het straatbeeld is erg veranderd, zelfs al merk je dat niet onmiddellijk op. En computer, ja die zagen er vroeger zo uit…

Computer jaren 90 internet 90s etiquette
Via: flickr.com | Blake Patterson, CC

Ben jij opgegroeid in de jaren ’80 of ’90? Dan verschiet je niet van de volgende zaken, zoals dit scherm!

Via: Windows 95 (capture)

Een herkenbaar deuntje…

Om even helemaal in de sfeer te komen, werkt dit geluid prima. Wie ooit een computer opstartte met besturingssysteem Windows 95 herkent dit deuntje uit de duizend! Echt hilarisch!

Er zijn nogal wat dingen veranderd de laatste jaren als het op Windows aankomt. Maar stel je voor, je hebt Windows 95 nog nooit meegemaakt en kent alleen Windows 10. Dan kun je je wellicht voorstellen dat je eigenlijk niet echt goed uit de voeten zult kunnen hiermee.

Via: giphy.com

Huidige tieners met Windows 95

Een oude computer met idem beeldscherm, dat is wat de tieners in het filmpje voorgeschoteld krijgen. Daarnaast worden ze gevraagd kleine taken te doen, compleet normaal voor iemand uit de jaren ’90. Heel grappig om te zien hoe de tieners van nu erop reageren.

Geniet ervan!

Herinneringen aan Windows 95

Heb jij ooit als tiener gewerkt met die goeie oude Windows 95? Wat zijn jouw herinneringen aan dit pril internettijdperk? Laat het ons weten via een reactie onderin. Wij denken vooral nog aan dat beginscherm, dat geluidje, en uiteraard de traagheid van de computer.

Zo zie je maar hoe snel zaken kunnen veranderen. We zijn benieuwd hoe de tieners van de toekomst over onze computers en telefoons praten…

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...