mobiel bellen vroeger

Via: youtube.com (capture) | BrometFrans

Het is bijna niet weg te denken, smartphones met internet. Daarvoor zat nog het ‘gewone’ mobiel bellen en dáár zat IEDEREEN op te wachten… Of niet?!

Een andere tijd…

Tijden veranderen en met name op technologisch gebied gaan we hard. Enkele jaren geleden had nog niemand een mobiele telefoon, laat staan een smartphone. Nu doe je alle belangrijke zaakje gewoon mobiel. 

En natuurlijk kon je buitenshuis wel bellen, al ging dat iets anders dan met een mobieltje…

Telefooncel vroeger mobiel bellen schiphol
Via: Wikimedia Commons | Philip Bosma, CC

1998 aan het woord…

Hieronder kun je zien hoe mensen dus reageerden op ‘mobiel bellen’ of de mobiele telefoon. Fantastisch om te zien hoe mensen in 1998 reageerden op de REVOLUTIONAIRE mobiele telefoon. “Dan ben je aan het fietsen en dan wordt je gebeld, hahaha!” Check dit filmpje, hilarisch (denk je nu)…

Follow-up

Voor de jonge lezers onder ons: in dat plaatje bovenin zijn twee TELEFOONCELLEN te zien: kleine hokjes met een telefoon, waar je tegen betaling kon bellen! 😉

Mobiel bellen vroeger

Eén ding is zeker: tijden zijn veranderd. Wat zijn jouw herinneringen aan mobiel bellen van vroeger? Laat het ons hieronder weten in een reactie!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

5 gedachten over “Hilarisch, zo dachten wij vroeger over mobiel bellen”

  1. Betr. Dat filmpje. Vorig jaar of dit jaar is er een follow-up gemaakt waarbij ze de mensen hebben opgezocht uit dst filmpje om te zien hoe ze er nu over denken!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer