Zo hilarisch was André van Duin in de spelshow ‘Wie ben ik?’

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

wie ben ik Andre van Duin

Oudere televisie-programma’s zijn geweldig om terug te kijken en het lijkt wel of ze steeds leuker worden. Zo ook ‘Wie ben ik‘, waarin André van Duin schitterde…

De originele ‘Wie ben ik?’: unieke televisie!

Om te gieren als je terugkijkt naar de oude spelshow ‘Wie ben ik’. Onder leiding van een jonge Caroline Tensen en geassisteerd door een nog jongere Wendy van Dijk, waren Ron Brandsteder en André van Duin vaste gast in het panel van 3 tegen 3.

Wie ben ik Andre van Duin Caroline Tensen Ron Brandsteder televisie vroeger
Via: Archief Beeld en Geluid / Wikimedia Commons | RTL Veronique, CC

De kandidaten kregen een bordje (voor hun onzichtbaar) met daarop een persoon of ding dat ze die rond waren. De laatste ronde bestond uit ‘Waar ben ik’, waarbij ze een bepaalde locatie moesten raden.

Wie ben ik Andre van Duin televisie vroeger
Via: RTL4 (capture)

‘Wie ben ik’ – intro

Om even weer gevoel te krijgen hoe het spelprogramma begin jaren ’90 begon hebben we hier een nostalgische intro. Herinner jij je deze intro nog?

Hilarische André van Duin…

Één van de hoogtepunten van ‘Wie ben ik’ was toch wel André van Duin. Zeker als hij op dreef was, kwam je niet bij van het lachen. Alleen om een gekke blik van ‘m kon je al dubbel liggen, hier ook met Bart de Graaff

Zo hilarisch was André van Duin in de spelshow 'Wie ben ik?'
Via: RTL4 (capture)

De komiek kon dan volkomen opgaan in z’n rol, net als in het volgende fragment, waarin hij ‘Prins Bernhard‘ aan de lijn had:

Jouw herinneringen aan ‘Wie ben ik’?

Zoals je ziet komt Ron Brandsteder niet meer bij van het lachen (en wij eerlijk gezegd ook niet). Wat is jouw leukste herinnering aan André van Duin? Laat het weten in een reactie!

Wat blijft nostalgische televisie toch geweldig om naar te kijken! Deel dit artikel als je het daarmee eens bent!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...