Deze 12 zaken wist je nog niet over The Fresh Prince of Bel-Air

Door

Raymond Zachariasse

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

9. Tyra Bank

Model Tyra Banks kreeg wel een rol in de serie. Voor haar was het zelfs haar eerste rol. En Carlton greep meteen zijn kans.

https://youtu.be/_jUZJD_LocE

10. De Carlton

Neef Carlton hield erg van dansen. Acteur Alfonso Ribeiro baseerde zijn beruchte Carlton Dance op een dansje wat te zien is in de clip “Dancing in the Dark” van Bruce Springsteen met Courtney Cox en een gek dansje van Eddie Murphy.

11. Flashmob

Het dansje is zo populair dat er ook verschillende flashmobs zijn gehouden met Carlton zelf.

12. De Donald

Net zoals vele andere series had ook The Fresh Prince of Bel-Air genoeg gastoptredens van bekende mensen. Denk daarbij aan Jay Leno, Queen Latifah en zelfs Hugh Hefner. Toch is er een gast geweest die wij er nooit hadden verwacht: Donald Trump! Ook toen acteerde hij al slecht.

https://www.youtube.com/watch?v=u_wcNmQ_hEk

13. The show must go on

Eigenlijk zou de serie stoppen na het vierde seizoen. Maar omdat de fans er nog geen genoeg van konden krijgen en massaal gingen klagen, werden er nog twee seizoenen van The Fresh Prince aan vastgeplakt.

Deze 12 zaken wist je nog niet over The Fresh Prince of Bel-Air
Via: The Fresh Prince Of Bel-Air (cover)

14. De Fresh Prawn

De grappenmakers van MAD TV hebben een leuke parodie gemaakt op de serie.

The Fresh Prince of Bel-air cast nu

Hoewel er geruchten zijn dat er een reboot gaat komen van The Fresh Prince, blijft Will Smith dit ontkennen. Hij heeft immers een leuke carriere opgebouwd als acteur. Maar wat doen de andere acteurs tegenwoordig? Laten we eens kijken.

Bloopers uit The Fresh Prince

Ja hoor, er zijn natuurlijk genoeg bloopers gemaakt. Dit zijn de leukste.

Jouw Fresh Prince herinnering?

Wie vonden jullie het leukst? Will, Carlton, Geoffery de butler of Jazz, die elke keer het huis werd uitgesmeten? Vertel het ons in de comments hieronder!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Raymond Zachariasse is een Nederlandse schrijver van vooral jeugd- en prentenboeken. Geboren en getogen in Woerden sinds 9 September 1969. Veel van zijn verhalen zijn gebaseerd op zijn jeugd en spelen zich af in Woerden en omstreken. Sinds zijn jeugd heeft hij een grote interesse in het fantastische en mystery en daardoor is het geen geheim dat veel van zijn verhalen ook afspelen in verre oorden.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...