kids top 20 serie

Via: Kids Top 20 (capture)

1. Kim-Lian van der Meij

Verreweg de bekendste presentatrice van de Kids Top 20 is Kim-Lian van der Meij. Op zich niet gek, aangezien zij ook de eerste was. Ze stond vooral bekend om haar rode punker en ietwat schreeuwerige stem. Daarbij moet gezegd worden dat ze het heel leuk deed. Uiteindelijk heeft ze het 3 jaar gedaan, waarna ze een andere kant op ging.

De oplettende kijker heeft gezien dat Kim-Lian afgelopen seizoen in Wie is de Mol speelde. Daarnaast is ze sinds 2003, het jaar waarin de Kids Top 20 begon, samen met de Zweedse Daniel, een producent en songwriter.

Samen hebben ze 3 kinderen op de wereld gezet en brengen ze de grootste tijd van het jaar door in Zweden. In 2020 is het stel zelfs getrouwd. Niet lang geleden van de actrice overigens te zien in The Passion. Een rol die ze met verve vervulde.

2. Nabila Marhaben

Toen Kim-Lian er in 2006 mee op hield, was daar de enigszins onbekende Nabila Marhaben die het van haar over nam. Heel misschien ken je haar nog van haar deelname aan Idols. Ze moest namelijk een duet opvoeren met latere winnaar Boris.

Naast haar presenteerwerk voor de Kids Top 20 werd de knappe verschijning ook nog eens verkozen tot Miss Marokko Nederland. Je kan hem maar in je zak steken. Daarna heeft ze nog wat rolletjes in ietwat onbekende films gespeeld.

Inmiddels is de Nederland-Marokkaanse actrice vooral werkzaam in de modewereld. Zo is zij al een paar jaar het gezicht van het hippe modemerk Izi-Fes. Met haar ruim 30K aan volgers op de socials is ze inmiddels veel in Dubai en is ze veel bezig met het delen van tips om te investeren in vastgoed. Een ietwat andere richting dan de Kids Top 20 dus.

3. EliZe

Elise van der Horst, beter bekend als EliZe. Voordat ze in 2007 bij de Kids Top 20 terechtkwam had de zangeres al een hele carrière achter zich. Ze is namelijk vooral bekend van het tietenlied dat gezongen werd bij Kinderen voor Kinderen. Wedden dat jij wel eens hebt meegezongen.

Haar grote doorbraak was echter in 2004 toen haar hit ‘Shake’ de Dance Smash op Radio 538 werd. Later nam ze nog een aantal nummers op als Automatic en de samenwerking met Jim Bakkum die leidde tot de hit We’ve Got Tonight.

In 2019 kwam EliZe als laatste met een nieuwe hit, genaamd Always On My Mind. Dit kwam nadat ze aantal jaar problemen met haar stem heeft gehad. Gelukkig gaat dat inmiddels veel beter. Misschien dat haar laatste liedje wel ging over haar vriend Hedwigus Maduro. De ex-voetballer van Ajax die tegenwoordig veel op ESPN is te zien, is de huidige partner van de aantrekkelijke zangeres.

Was jij vroeger fan van de Kids Top 20?

Wij zijn benieuwd of jij vroeger ook altijd keek naar de Kids Top 20. Wie was jouw favoriete presentator? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Lees ook:


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer