Sommige ‘kindsterren’ zetten de lijn door en groeien uit tot wereldberoemde acteurs of actrices. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook kindsterren die na hun kortstondig succes de filmwereld verlaten. Hieronder 12 kindsterren van vroeger die nu een ‘normale’ baan hebben. Bizar!

1. Peter Ostrum

Peter Ostrum schitterde op 12-jarige leeftijd in de film Willy Wonka & the Chocolate Factory. Vandaag de dag is peter 60 jaar oud en is hij dierenarts in zijn geboorteplaats Lowville, New York.

.

Peter Ostrum met zijn iconische snor

Peter-Ostrum
Via: Wikimedia Commons | Fourthords, CC

2. Nikki Blonksy

Nikki speelde een grote rol in de succesvolle film Hairspray. Na de film kon ze helaas geen andere rollen meer vinden.

.

Vandaag de dag is Nikki kapster (hoe toepasselijk) in Great Neck, New York.

Nikki-Blonsky
Via: Wikimedia Commons | lukeford.net, CC

3. Chris Owen

Chris Owen was als tiener te zien in de American Pie films. Hoewel hij dit geweldig deed, volgden er geen andere acteerklussen.

.

Vandaag de dag is Chris een ober bij een Sushirestaurant en heeft hij slechts 100 volgers op Twitter… Bizar!

4. Danny Lloyd

Danny Lloyd was slechts 5 jaar toen hij in de hitfilm The Shining te zien was. Direct na de film stopte zijn acteercarriére. Vandaag de dag is Danny een biologieleraar in Kentucky.

.

5. Josh Saviano

Josh Saviano speelde in de jaren 90 het karakter Paul in Wonder YearsHierna verdween hij van de radar.. Jarenlang gingen er geruchten dat Josh de persoon was achter rock n roll ster Marylin Manson. Niets is minder waar, Josh is vandaag de dag een relatief onbekende advocaat in Amerika…

.

6. Brittany Ashton Holmes

Brittany Ashton Holmes speelde Darla in de populaire film Little Rascals. Hiermee was het voor de 5-jarige Brittany ook gelijk gedaan… Vandaag de dag is Brittany als 27-jarige werkzaam als barista bij Starbucks…

.

Méér kindsterren van toen…

Lees snel verder op de volgende pagina: ‘Rebel’ #12 ken je zeker!

Foto van auteur
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

5 gedachten over “12 bekende kindsterren van vroeger, die nu een ‘normale’ baan hebben”

 1. 1. Peter Ostrum
  Peter Ostrum schitterde op 12-jarige leeftijd in de film Willy Wonka & the Chocolate Factory. Vandaag de dag is peter 60 jaar oud en is hij dierenarts in zijn geboorteplaats Lowville, New York.
  Die film is van 2005, hoe kan die op 15 jaar, 48 jaar ouder zijn ???

  Beantwoorden
 2. Hallo
  vandaag Las ik een bericht dat onze kroonprinses Amelia in een strandtent werkt. Ook zo, n voorbeeld. Wat je niet zou verwachten.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer