Waarschijnlijk kennen de meesten Irene Moors natuurlijk uit Telekids, wat ze samen met Carlo presenteerde. Maar ze heeft nog een ‘smurfige’ kant. En die zijn wij niet vergeten!

Smurfenhouse

Samen met de kleine blauwe wezentjes heeft Irene Moors namelijk MUZIEK gemaakt! Hilarische covers van moderne tracks uit die tijd (we spreken over midden jaren ’90). Zo is ze samen met de Smurfen in een blauwe bus het land doorgereden en heeft vele feestje de zogenaamde ‘Smurfenhouse’ voorzien. Ken je nog één van deze 3 Smurfenhits?

Via: marktplaats.nl

1. No limit (op z’n Smurfs)

2. Waarom doe jij nooit gewoon?!

3. Zo gaat ie goed!

Welke van deze herken jij nog? Laat het weten in de comments!

Lees ook: 


Méér herkenbare nostalgie?

Ontvang meer leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Schrijf je gratis in en ontvang ze wekelijks in je inbox! (al ruim 10.000 nostalgie-liefhebbers gingen je voor).

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer