Zo gaat het NU met girlband de ‘Sugababes’!

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

1

Laatste update:

1

Sugababes girlband muziek

Siobhán Donaghy

Zoals we eerder schreven hield Siobhán Donaghy er al vrij snel mee op. Zij begon begin jaren ’00 met een solo carrière. Hoewel ze in Engeland aardig succesvol was, flopte ze in Nederland. Ook haar tweede album was niet populair in Nederland. In Engeland kwam het album ‘So You Say’ wel binnen op 26 in de album top 50.

Zo gaat het NU met girlband de 'Sugababes'!
Via: Siobhán Donaghy (cover)

De inmiddels 37-jarige Siobhán heeft een zoontje. Ze ziet er nog steeds even goed uit. Of ze nog muziek maakt, is onduidelijk.

Mutya Buena

Ook Mutya Buena begon een solocarrière. Toen zij in 2005 stopte bij de Sugababes bracht zij haar eerste soloalbum genaamd Real Girl uit. Op dit album werkte ze onder andere samen met grootheden Amy Winehouse en George Michael. Het werd (helaas) geen succes en ze werd al vrij snel ontslagen door haar platenmaatschappij… Zo zag ze er ten tijde van de hoogdagen van de Sugababes uit.

Zo gaat het NU met girlband de 'Sugababes'!
Via: Sugababes (capture)

Zoals je in onderstaande video kunt zien is de zangeres flink veranderd.

Keisha Buchanan

Ook Keisha was er vanaf de eerste seconde bij en zij stopte in 2009. Het gerucht gaat dat ze landgenoot Heidi pestte en vanwege dit werd zij uit de meidengroep gezet. Ze gaf dit in een interview toe:

Ik ben een bitch tegen Heidi geweest. Het zat mij niet lekker dat wij keihard werkten vanaf onze twaalfde en Heidi alles aan is komen waaien. Ik heb haar leven tot een hel gemaakt.

Zo gaat het NU met girlband de 'Sugababes'!
Via: Sugababes (capture)

Keisha begon ook een solo carrière, maar dit werd op hold gezet vanwege de hereniging met de Sugababes in 2013 (lees: Back in Business). De inmiddels 37-jarige zangeres ziet er nu zo uit.

Heidi Range

Heidi had een lastige tijd bij de Sugababes. De geruchten gaan dat Mutya en Keisha niet zo aardig tegen haar waren. Heidi is geen opgever en bleef bij de Sugababes.

Zo gaat het NU met girlband de 'Sugababes'!
Via: Wikimedia Commons | Wikipedia.com, CC

Inmiddels is de zangeres ook steeds vaker op televisie te zien. Zo was zij te zien in Masterchef en Dancing on Ice. In 2017 trouwde zij met Alex Partakis.

Ook is de inmiddels 38-jaar oude Heidi een aantal jaar geleden moeder geworden. Ze heeft een dochtertje.

Comeback-optreden van Sugababes

Op 18 oktober 2019 traden de Sugababes op in The Graham Norton Show. De groep onthulde dat zij werkten aan nieuwe muziek én een verrassing voor de 20e verjaardag van het album One Touch. Dit werd helaas uitgesteld door corona. Het is wachten tot de groep met nieuws komt!

De Sugababes vandaag

De meiden zijn dus allemaal opgegroeid. Wie vind jij het meest veranderd? Laat het ons weten in de comments!

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

1 gedachte over “Zo gaat het NU met girlband de ‘Sugababes’!”

  1. Ze hebben geen album dat Back in business heet… sowieso hebben ze in 2013 geen album uitgebracht. Laatste was sweet 7 in 2010.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Share to...