Zo gaat het 18 jaar later met de goedlachse André Pronk

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

We kennen ze allemaal: de talentenjachten van vroeger. Er zijn veel grote namen uit voortgekomen, maar er waren ook een aantal bijzonder opvallende verschijningen te zien tijdens de audities. Eén van deze mensen is André Pronk.

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met hem gaat!

André Pronk

Misschien zegt de naam je niet direct iets, maar zijn verschijning staat nog in het geheugen van vele mensen gegrift. Deze vrolijke zanger draagt de naam André Pronk en heeft veel kwaliteiten, maar of zingen daarbij hoort, is niet iedereen het over eens.

De jury van onder andere X-factor in 2006 was niet echt fan van de zanger, hetzelfde geldt voor Popstars. Maar er zijn genoeg mensen die daar anders over denken…

Andre Pronk
Via: youtube.com (capture) | talpafan2009

Zegt André Pronk je nog iets? Keek je vroeger naar X-Factor en viel jou de goedlachse André daar ook al meteen op? Wat vind jij het leukste aan deze Koning van de Lach?

Deel je herinneringen aan André Pronk in een reactie onderin!

André Pronk = lachen

De zanger staat vooral bekend om zijn typerende lach en wordt daarom Koning van de Lach genoemd. Hij woont in Vlaardingen. Van een totaal onbekende Nederlander werd hij na zijn eerste auditie ineens een BN’er.

Hij deed daarnaast mee aan de antihelden, een groepje zangers met onder andere Herman Berghuis die we kennen van Idols. Samen met nog een aantal opvallende talentenjacht-auditanten traden ze op in het land.

Zo gaat het 18 jaar later met de goedlachse André Pronk
Bron: Screenshot YouTube

Auditie X-factor

Om nog even wat herinneringen op te halen, hier nog wat beelden van de talentenshow audities van André, te beginnen met X-Factor in 2006.

Hierboven zien we de allereerste auditie van André, waar hij de jury niet echt tevreden kan stellen. Hij is het daar overduidelijk niet mee eens, zo blijkt uit het commentaar achteraf. Waarin we zijn lach voor het eerst ECHT horen.

Auditie Popstars

In 2008 zagen we André nog een keer terug, deze keer was de goedlachse ‘zanger’ te zien bij Popstars.

Maar hoe gaat het nu met André Pronk van X-Factor en Popstars? Wat doet hij nu en vooral: hoe ziet hij er nu uit?

André Pronk: 15 jaar later

De Koning van de Lach heeft in ieder geval niet stilgezeten de afgelopen jaren. Hij is nog regelmatig op tv geweest, onder andere bij Jensen, maar is ook gewoon doorgegaan met zingen. Hij heeft zelfs de nodige singles uitgebracht en is daarnaast ook nog eens erg actief op social media.

Eén ding kunnen we al verklappen: hij lacht nog steeds veel, dus positief is hij nog steeds!

Andre Pronk
Via: youtube.com (capture) | nltracks

In 2018 bracht de man dit nummer uit, met bijhorende videoclip: Het shotjes lied!

Hierin zie je hem natuurlijk weer optreden zoals André Pronk dat graag doet. Begin 2020 verraste hij de wereld met opnieuw een hoogstaande cover over carnaval

Voor de grote fans is er nieuws! André sleutelt momenteel aan nieuwe muziek. In dit recente filmpje geeft hij een voorproefje én vertelt hij open over zijn liefdesleven.

Tattoos

We hebben nog veel meer foto’s van de zanger gevonden. Hij is zelfs nog groot in het nieuws geweest in 2014, nadat hij een tattoo van de snoekduik van Van Persie op zijn rug had laten zetten. Van Persie reageerde op Twitter met een persoonlijk bericht naar André.

Maar hij heeft er nog enkele bij laten zetten, waaronder van Henk Jan Smits en Giel Beelen… Wat vind jij ervan?

.

Nog meer foto’s

Wij zijn in ieder geval blij dat het goed gaat met André Pronk en dat er nog steeds mensen van deze zanger kunnen genieten na zijn eerste grote auditie! Of het nu gaat om z’n nieuwe kapsel…

Of natuurlijk een van zijn enthousiaste optredens…

Jouw André Pronk herinneringen?

Ken jij André nog van X-Factor of heb je hem juist daarna eens zien optreden? Wat vind je het leukste aan deze volkszanger? Deel je herinneringen in een reactie onderin.

Lees ook:


Volg ons ook op social media:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...