Bron: Screenshot YouTube

We kennen ze allemaal: de talentenjachten van vroeger. Er zijn veel grote namen uit voortgekomen, maar er waren ook een aantal bijzonder opvallende verschijningen te zien tijdens de audities. Eén van deze mensen is André Pronk. Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met hem gaat!

André Pronk

Misschien zegt de naam je niet direct iets, maar zijn verschijning staat nog in het geheugen van vele mensen gegrift. Deze vrolijke zanger draagt de naam André Pronk en heeft veel kwaliteiten, maar of zingen daarbij hoort is niet iedereen het over eens. De jury van onder andere X-factor was niet echt fan van de zanger, hetzelfde geldt voor Popstars.

Andre Pronk
Via: youtube.com (capture) | talpafan2009

De zanger staat vooral bekend om zijn typerende lach. Hij woont in Vlaardingen. Van een totaal onbekende Nederlander werd hij na zijn eerste auditie ineens een BN’er. Hij deed daarnaast mee aan de antihelden, een groepje zangers met onder andere Herman Berghuis die we kennen van Idols. Samen met nog een aantal opvallende talentenjacht-auditanten traden ze op in het land.

Bron: Screenshot YouTube

Om nog even wat herinneringen op te halen, hier nog wat beelden van de audities van André.

Auditie X-factor

Hierboven zien we de allereerste auditie van André, waar hij de jury niet echt tevreden kan stellen. Hij is het daar overduidelijk niet mee eens, zo blijkt uit het commentaar achteraf. Waarin we zijn lacht voor het eerst ECHT horen.

Auditie Popstars

In 2008 zagen we André nog een keer terug, deze keer was de goedlachse ‘zanger’ te zien bij Popstars.

Maar hoe gaat het nu met André Pronk van X-Factor en Popstars? Wat doet hij nu en vooral: hoe ziet hij er nu uit? Lees snel verder op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer