Bron: Screenshot YouTube

Wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met André Pronk gaat en het zal je misschien verbazen wat hij nu doet..

André Pronk: 15 jaar later

De Koning van de Lach heeft in ieder geval niet stilgezeten de afgelopen jaren. Hij is nog regelmatig op tv geweest, onder andere bij Jensen, maar is ook gewoon doorgegaan met zingen. Hij heeft zelfs de nodige singles uitgebracht en is daarnaast ook nog eens erg actief op social media. Eén ding kunnen we al verklappen: hij lacht nog steeds veel, dus positief is hij nog steeds!

Andre Pronk
Via: youtube.com (capture) | nltracks

In 2018 bracht de man dit nummer uit, met bijhorende videoclip: Het shotjes lied!

Hierin zie je hem natuurlijk weer optreden zoals André Pronk dat graag doet. Begin 2020 verraste hij de wereld met opnieuw een hoogstaande cover over carnaval

Voor de grote fans is er nieuws! André sleutelt momenteel aan nieuwe muziek. In dit recente filmpje geeft hij een voorproefje én vertelt hij open over zijn liefdesleven.

Tattoos

We hebben nog veel meer foto’s van de zanger gevonden. Hij is zelfs nog groot in het nieuws geweest in 2014, nadat hij een tattoo van de snoekduik van van Persie op zijn rug had laten zetten. Van Persie reageerde op Twitter met een persoonlijk bericht naar André.

Maar hij heeft er nog enkele bij laten zetten, waaronder van Henk Jan Smits en Giel Beelen… Wat vind jij ervan?

.

Nog meer foto’s

Wij zijn in ieder geval blij dat het goed gaat met André Pronk en dat er nog steeds mensen van deze zanger kunnen genieten na zijn eerste grote auditie!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je emailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons op Facebook

We hebben verschillende pagina’s, met een eigen focus! Vergeet dus vooral niet onze pagina’s te liken…

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer