Dit is misschien wel de beste auditie van The Voice ooit

Door

Willem Hamilton

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Hij coverde een zeer moeilijk Queen-nummer, maar blies alle juryleden van de Amerikaanse Voice OMVER… en terecht! Wat een ongelooflijke The Voice auditie en nog steeds ongeëvenaard!

Kippenvel auditie van de Voice

Eigenlijk moet je altijd oppassen met het coveren van een Queen-nummer, zeker als het gaat om “Somebody to love”.

De dynamiek van Freddie Mercury is zo moeilijk te evenaren. Toch besloot Jordan Smith het erop te wagen in nota bene de halve finales van de The Voice in 2015.

Niet meteen een moment om zoveel risico te nemen, maar waarschijnlijk had hij vertrouwen genoeg… en terecht! Het was GEWELDIG. Één van de juryleden van de bekende talentenjacht, de zanger van Maroon 5, sprong op uit zijn stoel om Jordan meteen te omhelzen.

Zijn nummer (zoals dus opgenomen in de show) stond meteen #1 op iTunes in Amerika! Kippenvel…

De betreffende The Voice auditie

Let met name op zijn uithalen op 1.25, 2.15 en 2.40. Met een ongelooflijk goed achtergrondkoor, is dit voor ons misschien wel DE MOOISTE auditie ooit…

Jordan Smiths blinde auditie

Zo ging het eraan toen in de blinde auditie van Jordan. De spanning wordt nog wat opgebouwd, maar dan komt die zuivere en bizarre uithaal…

Terugblik van zijn Voice-reis

Hieronder wordt nog eens teruggeblikt op zijn hele The Voice ervaring…

Wellicht is het ook leuk om te zien, hoe je Freddie Mercury NIET moet nadoen! Wat een verschil… 😉

Beste The Voice audities bij ons

Natuurlijk hebben we in Nederland en België ook genoeg talent rondlopen. Laten we daarom ook eens naar de beste The Voice Audities kijken in onze landen.

Beste audities The Voice of Holland

Gelukkig hoeven we hier geen keuze in te maken en is er geweldige compilatie van toppers. Let vooral op de uithaal (en reactie van de jury) bij Jennie Lena op 22:37. Prachtig…

Beste audities The Voice in België

Ok, hier maken we even een uitstapje naar The Voice Kids Vlaanderen. De stem van Jade is werkelijk prachtig… Ze heeft de competitie dan ook met gemak gewonnen in 2018!

Jouw favoriete The Voice auditie?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw favoriete auditie. Wie heeft volgens jou de beste eerste indruk gemaakt en had hier ook moeten staan?

Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Geboren begin jaren 80 en opgegroeid in de iconische jaren 90. Jeugdsentiment en nostalgie in de vorm van oude series, computerspelletjes, muziek (en nog veel meer) hebben me altijd al gefascineerd en opgevrolijkt. Precies dat mooie gevoel wilde ik nog beter toegankelijk maken voor iedereen en heb daarom Vroegert opgericht en voer hier vanaf het begin de hoofdredactie!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...