Leonardo di Caprio heeft z’n Oscar eindelijk binnen! Dat weten we nu wel, maar wat zijn de meest bizarre Oscar-momenten ooit? Zie hier de negen beste!

Wat zal ie blij zijn geweest, na 6 keer genomineerd te zijn! Eindelijk was het in 2017 zover voor 41-jarige Leonardo en mocht hij naar voren voor zijn speech! Ditmaal een zeer mooie en toepasselijke speech met boodschap van algemeen nut! Maar het gaat niet altijd over een leien dakje!

Top-sterren (zowel winnaarspresentatoren als gasten) maken ook wel eens blunders of halen expres de lachers op hun hand door rare acties uit te halen. Of het nu bedoeld is of niet, het zijn vaak momenten die men nog lang onthoudt. Hier de 9 meest bizarre Oscar-momenten:

9. Op de banken springen!

8. Redelijk ongemakkelijke presentatie

7. Björk met zwaan om nek…

6. Jennifer Lawrence struikelt

5. Een bijzondere show…

Bekijk de top-4 bizarre Oscar momenten op pagina 2!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer