K’NEX wereldrecord: dit is de grootste K’NEX machine ooit

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Veel kids hebben vroeger met K’NEX gespeeld, maar waarschijnlijk niet in deze orde van grootte. Zo ziet dus een wereldrecord eruit! Succes!

Grootse bouwwerken met speelgoed

Dat je met speelgoed grootse verzamelingen kunt opbouwen of mega constructies kunt realiseren, weet waarschijnlijk iedereen. Toch blijft het iedere keer weer leuk, om hierbij stil te staan.

Dat kan natuurlijk al bij een grote collectie Pokémon-kaarten, maar als we groter denken is Domino Day daar ook een perfect en vooral bekend voorbeeld van. Waarom niet iets doen met K’NEX, dacht deze liefhebber…

k'nex-speelgoed knex
Via: marktplaats.nl

K’NEX wereldrecord

De maker van dit bouwwerk zal er iets langer dan een middagje aan gewerkt hebben. In totaal heeft de Amerikaan Austin Granger maar liefst 126.285 stukjes gebruikt.

Hiermee heeft hij een bouwwerk gemaakt, waarin een balletje rolt over een lengte van 278 meter! Laat het nog maar even doordringen: dit aantal meters is met kleine KNEX-stukjes gemaakt!

Het is echt ongelooflijk om te zien (en na te gaan hoeveel tijd dit heeft gekost). Het heeft Austin in ieder geval een Guiness World Record opgeleverd! Bekijk het hier:

Lees ook: 


Volg ons ook op social media:

Topics:

Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Share to...