Kindsterren vroeger en nu

Via: The Cosby Show (L) / The Sixth Sense (R)

7. “I see dead people” uit The Sixth Sense

The Sixth Sense is een film die je helemaal ondersteboven achterliet. Het plot, de verrassende twist op het einde, en de ‘I see dead people’ zijn legendarisch goed. De film kwam uit in 1991. Haley Joel Osment speelde het getormenteerde jongetje Cole Sear.

Hij was toen elf jaar. Hij ontving een Golden Globe voor zijn sterke acteerprestatie in de thriller. Misschien zag je hem nadien nog op het scherm. Osment speelde in nog een aantal films mee. In Forrest Gump speelt hij de zoon van Tom Hanks, En hij deed de Engelse stem voor de films Mowgli en Jungle Book 2.

Haley Joel osment The sixth sense kindsterren vroeger
Via: flickr.com | Thomas, CC

Zo ziet hij er vandaag uit.

8. Rudy Huxtable uit de Cosby Show

The Cosby Show is pure nostalgie! De eerste aflevering verscheen in 1984. En iedereen herinnert zich de schattige Rudy Huxtable. Zij werd gespeeld door actrice Keshia Night Pulliam. Tussen haar 5de en 13de speelde ze mee in de populaire show.

Rudy Huxtable The Cosby show televisie kindsterren
Via: The Cosby Show (capture)

Zo ziet Keshia er vandaag uit!

9. Kleine ‘Nicky Banks’ uit The Fresh Prince

The Fresh Prince of Bel-Air was een Amerikaanse serie die vanaf 1990 op televisie verscheen. Goede fans weten dat op het einde van het derde seizoen Nicky wordt geboren. Hij is de jongste in het gezin.

In werkelijkheid heet de acteur Ross Bagley. Later speelde hij samen met Will Smith nog in de film ‘Independence Day’.

The Fresh Prince of Bel Air
Via: The Fresh Prince of Bel Air (capture)

Benieuwd hoe hij er vandaag uitziet? Hier is je antwoord!

10. Schattige Vada van My Girl

My Girl was een prachtige dramafilm die uitkwam in 1991. Het verhaal speelt af in de zomer in 1972. Vada is bevriend met Thomas. Je herinnert je sowieso de scène met het bijennest nog.

Vada werd gespeeld door de actrice Anna Chlumsky. Ze was toen zelf maar 10 jaar.

My Girl film vroeger kindsterren
Via: My Girl (cover)

En ze is nog steeds even knap!

11. En natuurlijk Thomas van My Girl

Thomas werd gespeeld door Macaulay Culkin. Hij was tijdens de film My Girl 11 jaar oud. De acteur ken je wellicht ook van de populaire films Home Alone.

Thomas My Girl
Via: My Girl (capture)

En dit is de volwassen versie van dat jongetje.

12. Ben uit Friends

We keren even terug naar het begin. Baby Emma had namelijk een halfbroer: Ben Geller. Het zoontje van Ross uit zijn vorig huwelijk met Carol. Ben werd net zoals Emma vertolkt door een tweeling. Dylan en Cole Sprouse speelden ooit de schattige Ben.

En guess what? De tweeling werd erg bekend! Ze speelden in nog een heel aantal reeksen. Op Disney Channel speelden ze de tweeling in de reeks The Suite Life of Zack & Cody.

Friends Ben Geller kindersterren
Via: Friends (capture)

En Cole Sprouse is vandaag vooral beroemd door zijn rol in de reeks Riverdale.

Herkende jij deze kindsterren nog?

Welke van bovenstaande twaalf kindsterren van vroeger zou je nog herkennen? Of wie zou je juist wel eens terug willen zien? Misschien voor een volgend artikel… Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Word nog vrolijker van nostalgie!

Ontvang meer positieve, leuke en exclusieve herinneringen aan vroeger! Laat je e-mailadres achter en we sturen ze direct (gratis) naar je inbox!

Volg ons ook op social media:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

1 gedachte over “12 bekende jonge kindsterren van vroeger, maar dan ouder”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer