‘Quit Playing Games’, er komt echt een nieuwe single uit van de Backstreet Boys en ook wij zijn super enthousiast. We hebben een teaser gespot en al wat details over de nieuwe single.

Backstreet Boys vroeger

De Backstreet Boys, wie kent ze niet? AJ McLean, Howie D., Nick Carter, Kevin Richardson en Brian Littrell hebben de harten veroverd van vele tienermeisjes (die nu geen tiener meer zijn:-)), maar ze gaan gewoon door. Inmiddels zijn ze aan de slag gegaan met een nieuwe single en die gaat binnenkort het levenslicht zien.

Herinner jij je al deze CD’s nog?

Maar laten we vooral eerst wat jeugdsentiment ophalen. Ken je deze nog?

En deze?

Het antwoord is waarschijnlijk: NATUURLIJK!

Nieuwe single Backstreetboys: alle details

Maar de heren hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd en hebben eindelijk weer een nieuwe single aangekondigd!  Zo weten we ook de naam van de plaat en hebben we de cover inmiddels al kunnen bewonderen.

Naam: Don’t Go Breaking My Heart

https://www.instagram.com/p/Biw_P3agwKf/?taken-by=backstreetboys

En nu?

Nu, op het moment van schrijven, moet je nog HEEL even geduld hebben, op 17 mei 2018 wordt de nieuwe single officieel gelanceerd en weten we hoe deze precies gaat klinken! Ben jij benieuwd?

Kun je niet wachten? Dan kun je hier nog even je hart ophalen!

Lees ook: Deze 15 dingen herken je alleen als je een ECHTE fan van de ‘Backstreet Boys’ was!

Foto van auteur
Als hoofdredactie van Vroegert heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

MEER gERELATEERDE NOSTALGIE

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer